Merhabalar; öncellikle tebrik ederim dostum seni; senin başlığında bende bir kaç soru sorayım =)
12 yıldır ortalama günde 1 paket sigara içiyorum; bir kız, bir erkek ikizlerim oldu o günden belli sigarayı bırakmak kafamın içinde sürekli; öncelikle bıraktım demenin kesinlikle bir faydası vardır..
Sorum şu; Nikotin bantı, Sahte Sigara v.b ilaç türevleri kullanıp başarılı olan var mı ? Yada klasik; kendimizi kuruyemiş'e mi verelim? Bir kaç defa 2-3 günlüğüne denediğim zaman; moral bozukluğu, halsizlik v.b şeyler yaşatıyor nalet olası. Altından nasıl kalktınız ?
Kolay gelsin, her cevap için teşekkürler.
Hocam moral bozukluğu falan normal. 2 3 gün yerine 10 gün sabretseniz bunların da geçtiğini göreceksiniz. Zaten 10 gün dayanirsaniz bir daha sigara kokusu koklamak istemeyeceksiniz

emin olun sigaradan uzaklaşmak çok güzel bir şey. Kafeye gittigimde benim yuzumden kız arkadaşımı dışarda usutmek yerine içerde sımsıcak oturuyoruz artık

üstelik bir de çocuklarınız varmış. Emin olun çocuklarınızı sevmek için kucağınıza aldığınızda sigara kokusu yüzünden nefes almakta zorlaniyorlardir