Hagi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözebilmiş değilim hocam. Yüzlerce mail attım Adsense'ye ama hep otomatik cevaplar aldım. Sorun hala devam etmekte.
ben mail attım dönüş yaptılar

Merhaba Ahmet,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Kayıtlarımız, mevcut bir hesabın kopyası olduğu için başvurunuzun haklı bir nedenle onaylanmadığını gösteriyor. AdSense programı politikalarına göre yayıncıların aynı alacaklı adı altında birden çok AdSense hesabına sahip olmasına izin verilmemektedir.

ka**lak***52*3@gmail.com adresiyle bu hesaba (pub-5177277729249936) giriş yapabilirsiniz.

Şifrenizi unuttuysanız lütfen bu sayfaya gidin.

"Google hesabı bir AdSense hesabıyla ilişkilendirilmemiş görünüyor" hata mesajıyla karşılaşırsanız, lütfen başka bir Gmail hesabına giriş yapmış olabileceğinizi ve sistemin bu e-posta adresini kullanarak AdSense hesabınıza giriş yapmayı deniyor olabileceğini unutmayın. Bir daha bu sorunla karşılaşırsanız, lütfen tarayıcınızda tüm e-posta adreslerinden çıkış yaptığınızdan emin olun ve tekrar deneyin.

Giriş yapmaya ilişkin sorununuzu bu şekilde gideremezseniz, lütfen sorunun ayrıntılı bir açıklamasını ve tüm hata mesajlarının ekran görüntülerini ekleyerek bu e-postayı yanıtlayın. Sorununuzu daha ayrıntılı olarak araştırmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımla,

Erin

dediler