Adamların umrunda değil. Ben sanayi sitesinde kofra adı verdikleri switchlerin bulunduğu bölümü komple değiştirttim. Tehdit olarak da sanayideki tüm esnafı oraya toplayıp habercileri çağıracağım oldu

Gerçi yapacaktık herkes bıkmıştı sonrasında asıl sistem sorumlusu olan birisi aradı ve tam 2 aydır uğraştığım işi 4 saatte hallettiler. Komple cihazları değiştirip bizden de 1 saat özür dilediler.
Sistemi de kısaca anlattılar. Şimdi bunlar tamiri taşeron firmaya veriyor. Taşeron firma her arızadan belirli bir ücret alıyor. Fakat aynı noktada sürekli arıza tespit edilirse bu sefer taşeron superonline'a ceza ödüyor yani "niye işini düzgün yapmıyorsun " diye. Bu yüzden taşeron firma bu tür yerleri merkeze bildirmiyor. İşi uzatıyorlar ama işi tam yapmıyor yada yapamıyorlar. İp ellerinden kaçınca da seve seve ceza ödüyorlar.
Turkcell veya Superonline genel merkezlerini arasan da çözüm olmuyor onu söyleyeyim. Şöyle bir yol önerebilirim. Müşteri hizmetleri ile görüştüğünde ısrarla takım liderini iste. Bağlayamam diyecek ama sen ısrarla iste. Sonrasında büyük ihtimalle takım lideriyim diyen yanındaki arkadaşı alacak telefonu

hep böyle olur, sonrasında durumu anlat, adamın adını al (yada hanımefendi) sonrasında 10 dakika sonra tekrar ara. Her aradığında sorununuz çözülmek üzere farklı bir konu varmı diyecekler her seferinde arıza kaydını yenile, kayıt açmayacağız dediklerinde hemen takım liderini ise.
Şimdi ne gerek var oradaki çalışanlara eziyet etmeye dersen hak ediyorlar. Onlar da ilgilensinler işleriyle.
Biraz uğraşırsın ama sonuç olarak kesinlikle işini öyle bir yapıyorlar ki bir daha uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
Asıl sistem sorumlusunun telefonu bende yok ne yazık ki silinmiş yoksa verirdim telefonunu.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin.