Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google, videoların içindeki tüm frameleri tanıyamaz. Bu, işlem sayısı ve kaynak olarak bir algoritma için çok fazla.

Örnek olarak seçilen video bilindik manzaraları içeriyor. Dubai'de zaten belli başlı yerler var. O yüzden benzeyen sonuçlar görmüşsünüzdür. Ancak boyut olarak da birebir eşleşen görsel yoktur. Milyarlarca video var. Başkasıyla deneyebilirsiniz.

Bu, geçerliliğini denediğim bir kodlama. Yani ilk defa Beybut'a yazıp burada paylaşmadım. O yüzden "deneyeyim tutar mı?" diye düşünmenize gerek yok. Yaparsanız tutar. Büyütülecek bir şey de değil. Daha kodladığım çok ve ilginç şeyler var. Takipte kalın.

Selamlar...
Hocam bu yaptığını ben 4 yıldır yapıyorum emin ol her frame indexleniyor. Hatta sana karşılaşılan sorunu da söyliyeyim.

Sen bir frame yakaladın ve index aldırdın, youtube video eklenme tarihinden bile senin onu o videodan aldığını anlayabiliyor. Olay sandığınız kadar basit değil. Yani ilk başta özgün olarak görse bile daha sonra video içeriğinden alındığını anlıyor ve site ceza alıyor.