Google, videoların içindeki tüm frameleri tanıyamaz. Bu, işlem sayısı ve kaynak olarak bir algoritma için çok fazla.
Örnek olarak seçilen video bilindik manzaraları içeriyor. Dubai'de zaten belli başlı yerler var. O yüzden benzeyen sonuçlar görmüşsünüzdür. Ancak boyut olarak da birebir eşleşen görsel yoktur. Milyarlarca video var. Başkasıyla deneyebilirsiniz.
Bu, geçerliliğini denediğim bir kodlama. Yani ilk defa Beybut'a yazıp burada paylaşmadım. O yüzden "deneyeyim tutar mı?" diye düşünmenize gerek yok. Yaparsanız tutar. Büyütülecek bir şey de değil. Daha kodladığım çok ve ilginç şeyler var. Takipte kalın.
Selamlar...
Hocam bu yaptığını ben 4 yıldır yapıyorum emin ol her frame indexleniyor. Hatta sana karşılaşılan sorunu da söyliyeyim.
Sen bir frame yakaladın ve index aldırdın, youtube video eklenme tarihinden bile senin onu o videodan aldığını anlayabiliyor. Olay sandığınız kadar basit değil. Yani ilk başta özgün olarak görse bile daha sonra video içeriğinden alındığını anlıyor ve site ceza alıyor.