Ben senin kadar kıvrak birini görmedim işine gelen ksımını şirketim diyorsun geri kalan ksımını şahsiyetim diyorsun
senden aldıgım hizmete sorun oldugu için seni aradım hizmeti satıncaya kadar her türlü destek var
hizmeti satp parayı aldıktan sonra telefonda destek yok
ben paramı alıncaya kadar iş yaparım diyorsun
şimdi burada cıkmışssın internet ile iligli sorun varsa destek bileti oluşturabilirdiniz diyorsun bunu hiç daha önce bana söyledin mi erkek ol biraz öyle cevap ver
btk ya bildirecegim diyorum elinde sözleşme yok neyini bildireceksin diyorsun.
turktelekom a gittim arıza durumunda
ben databir firmasına ulaşamıyorum sorunum var 100mbit hattım vardı şuanda sorun var dememde
adamlar senin 100 mbit hattın yok bunu bu şekilde biliyorsan hemen genel müdürlüge bildirelim geregi yapılsın sen hep 50 mbit verilmiş onu kullanıyormuşsun dediler.
Biraz erkek olda işine gelene şirketin tek sahibi ben degilim ben şirketi temsil ediyorum burada millet görüyor ona göre hareket etmem lazım diye düşünmede oldugun gibi görün biraz kıvraklık olmaz tamam mı
bunları gectim hadi
sana şunu soracagım sen dün geldin burada yazdın bana saldırı yapıyor bu şahıs diye
peki erkekce namusun üzerine söz ver
saldırı yaptıgımı düşünüp bana dun gün boyu saldırıyı yapan senmiydin.
bunu erkekce şirketim filan deme herkez neyin ne oldugunu iyi biliyor bunu dogru bir şekilde söylermisin
dun saldırı yapan senmiydin
Erkek olmak senin için neyi ifade diyor ? Argo konuşmak yada cinsel organ mı ?
Benim için Erkek olmak Ahlak sahibi olmayı, üç kağıtçılık ile ticaret yapmamayı ve evime helal kazanç götürmeyi ifade ediyor.
Ben senin yerinde olsam konu sahibinin mağduriyetini gidermeye çalışırdım ama sen içindeki hırs ile bana yazmaktan başka yaptığın bir şey yok.
** Sana saldırı yapacak olsam burada insanca yazma gereği sanırım duymazdım. Sana saldırı yapması gereken insanlar ticaretini beğenmeyen mağdur ettiğin insanlar olabilir ilk hedef olarak onlara göz atabilirsin.
Bu mesajdan sonra senin yazdıkların ile ilgilenmiyorum şikayet edebileceğin kurumlar açık net olarak ortada BTK,TİB,SAVCILIK bu üç kurumdan gelecek şikayet metinlerini sabırsızlıkla bekliyor ve bire bir ilgileniyor olacağım.
Tekrar söylüyorum bana yaptırım uygulayacak kurum BTK'dır Türk Telekom bana hiç bir şeyin hesabını sorabilecek bir kurum değildir.
Hani senin dediğin gibi erkeksen BTK ya şikayette bulunursun.