giyaben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesele script/tema yaptırmak değil, o markayı iyi taşıyabilmekte.

ssg zamanında ekşi'yi açtığında sizin gibi "kaça patlar acep", "kar getirir mi" gibi düşüncelerle açmamıştı siteyi.

ekşi'deki yazar kitlesi isterseniz muhteşem script yazdırın, yönetimdeki insanların kim olduğunu bilmeden orada yazmazlar.

son zamanlarda yaşanan tüm olaylar zaten bu tür ticari kaygıların sonucu.

kanzuk bile ekşi'yi idare edemiyor bence farklı alanlara yönelin
cocainer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bu aralar bir sözlük kurma telaşında, amaç; Kaçan ekşi yazarlarını çekmek.

Ama gidip ekşide 1 entry girip, "artık ekşi yazarları bilmem ne sözlükte", "hadi oraya taşınıyoruz" gibi şeyleri kimse yemez.
tsenturk35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşların söylediği gibi,
Sistem yapılır teslim edilir. Sorun değil ancak yapılan sistemi ayakta tutabilecekmisiniz. Bu sistem üzerinden beklentiniz nedir. Yapılan yatırımdan hemen sonuç bekliyormusunuz gibi.

Ekşiye benzer daha çok ayrıntılı analizli bir sistem yazılır tabi biraz elinizi cebinize atmanız gerekiyor. en azından 3.000 tl kadar diye düşünüyorum.
fatihsarac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zor değil diyenler daha önce ekşi sözlük scripti kodlamışlar mı acaba? ya da ekşi sözlük'e ya da dandik olmayan benzerlerine yazar olmuşlar mı?

imzamda olması lazım. zamanında kodladığım ekşi sözlük scripti.

fakat arkadaşların da dediği gibi, yazılım değil mevzu, asıl mevzu o sözlüğü markalaştırabilmekte. bu şartlarda piyasada iyi kötü 1000 den fazla sözlük var. fakat ortalama 4 tane büyük sözlük var.

bu demek değildir ki yeni bir sözlük tutmaz. tutar. fakat doğru adımlar ve yatırımlarla.
Arkadaşlar benim ekşisözlükten kaçan kişileri toplayacağımı vs nerden çıkarttınız yahu bu nasıl bir ön yargıdır.

Benim facebook sayfalarım var ve inanılmaz aktif bir kitlem var, sözlük aç orada takılalım nicklerle, gizliden diyor hepsi ve ilk ayda 10bin üye direk geleceğinden de adım gibi eminim.

Ekşiyle falan alakam yok, benim tek sorduğum soru ekşi tarzı bir yazılım yaptırabileceğim kimse var mı? ve sizce ne kadara yaparlar.