Banada birini 1 yıl boyunca kazıklamak sahte fatura düzenlemek sana şunu sattım diyip başka birşey vermek insafsızca geliyor. Arkadaş beni dolandırdı diyorum siz uzlaşıdan bahsediyorsunuz bana dediğini vermedi bunu bundan sonra kac kere yapar? yaptığı 3 kağıt ve dolandırıcılık değilde nedir? 1000 TL parayı ben neden alayım? Benden sonra kimlere yapacak? Siz hizmet veren birisiniz biri sizi bu şekilde kazıklasa ne dersiniz ?
Arkadaş burada faturası gitmedi diye başka bir arkadaşa ver yansın ediyor ödemesini bile yapmamış olmasına rağmen ki ben her ay tıkır tıkır kazıklandığım ücreti ödedim.
Siz öyle matematiksel hesaplar yaparken bana sattığı cloud sunucuyu baz alın ne kadara verilebilir ölçün biçin nerede insafsız davranıyormuşum onuda söyleyin. Kendi konusunu bir takip edin bana verdiğin özelliklerde bir makinayı sözde olan bir makinayı başkasına 250 TL ye satmış buyrun bide burdan hesaplayalım 9 x 250 2,250 bana gelince 9 X 450 4050 Bence bu firma bırakın karı cehennemin dibini boylasın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05:13 -->-> Daha önceki mesaj 03:03:18 --
He dipnot bana asla lisans vermedi. bunuda belirteyim her girdiğimde demo lisans yükledi
mailimde kayıltlarıda var cogunu sildim ama ha bire cpanel lisans hatası geliyordu umursamıyordum bunlarıda göz önünde bulundurun arkadaş madem sizi vekil yada aracı kıldı
kimsenin vekili değilim. kimseyle de görüşmedim. madem uzlaşmak istemiyorsunuz, iftiracı durumuna düşmemek için hizmeti aldığınız günden bugüne kadar periyodik şekilde noterden tasdik ettirdiğiniz ekran görüntüsünü hem forum yöneticileri hem de mahkeme için hazırlayın.
şuanda herşey havada birbirine karışmış durumda. aylardır öyle olduğunu düşündüğünüz bir vps sunucunuz var. firma da bunun kısa bir süredir hatayla olduğunu söyler. iş uzar gider.
Allah bu forumun modlarına sabır versin. iyi geceler