çok fena patlayacaz bunu görmeyen veya hissetmeyen yokdur sadece görmek ve hissetmek istemiyordur..kendi cevremden örnek vereyim5-6 ay önceydi kayıncom asgari ücretle çalışıyor gidmiş iphone 6s almış kartlamı faturaya bilmıyom 3200tl ye 1 ay sonra bana 1750 tl ye satmaya kalkışdı almadım telefoncuya 1650 ye vermiş inanılmaz değilmi ama gerçek esnaf bi arkadaşım var büfesi var şehrin en işlek yerinde dükkanda kendisinin geçmiş yıllarda bana derdi düz ovada 1000 dönüm tarlaya değişmem diye şimdi 3000 tl kira ile vermeye çalışıyor tutan yok avm lerde 1-2 marka dışında bakın bakalım kasada kaç kişi ödeme yapıyor dolar 1400 iken doların alın demişdim haklı çıkmışdım görmemek imkansızdı şimdide gelen krizi görmemek imkansız samimi söylüyorum borçlanmayın krizin içindeyiz bunun bide yazı var turizm ruslarla dönüyordu şimdi onlarda gelmeyecek avrupalı turist hiç gelmez siz olsanız gidermisiniz canlı bombaların patladığı bir ülkeye maliye bakanı bide dedi gidişat iyi değil diye çıkmışlar hala daha turist gelmesin o olmasın bu olmasın neyle dönecek bu çark k.ırak ticaretin kapanmış suriye ticaretin kapanmış iranla bozuksun rusya ile kanlı bıçaklısın ülkene mülteci dolmuş güney doğunda ticaret ve sivil hayat bitmiş daha tonla yazı yazılırda yazdıkca insanın morali bozuluyor burda keseyim...