Bahadir sen ömrümde gördüğüm en yüzsüz insansın ipin pazara çıktı çorap söküğü gibi geldi şikayet konusu olduğun yerde kendini haklı çıkarmaya çalışacak kadarda 3 kağıtcısın
Düzenbaz insan sen önce bana gönderdiğin faturaların sahteliğini açıklada millete atarını sonra yap kalpazan gibisin ben seni Maliyeye verdim BTK ya bildirdim senin bize celp kağıdın gelmedi avukatın aramadı evraklarını topladım ben seni vericem Savcılığa göreceksin bu arkadaş sahtecilik ve dolandırıcılıktan bu gün yarın Maliye tarafindan 3 ila 12 yıl arasında yargılanacak kuyruk acısı bu kadar büyük bunun bi insan bir gün icinde 112 kere aradım telefonunu acmadı bu kadar yüzsüz bir insan bilirkişilere soruyorum benim eklerimde bu arkadaş 3 kağıt cevirmemişmi hala diyorki Cloud Sunucu faturada ne yaziyor fiziksel sunucu ya bunun sözüne itibar edilmez. Bu gün hakkında şikayet konusu actim ban diyorki Cpanel fiyati litespeed fiyati ulan düzenbaz varmı faturanda bunlar ayrıntılı olarak ? yalancı insansın sen bahadır senin gibileri bu forumda tutmamak gerekiyor şikayet konusuna gelmiş yöneticilere lütfen bu konu (hosting şikayeti) kapansın tek konudan devam edelim lütfen diyor neden? ipi ayyukaya çıktı. Ve evet bu arkadaş şikayet konusunda yazdığım gibi aklı sıra benide tehdit etti ateş olsa cürmüm kadar yer yakmaz iş yerimi gelip basacakmış memnuniyetle bekliyorum. Beni mahkemeye verdiğin söyledi küllüm yalan faso fiso yok karalama kampanyası yok bilmem ne hikaye bunun hayatı. Benden aldığın hic bir kuruşu sana helal etmiyorum fitil fitil ağzından burnundan gelsin ne şekilde çıkarsa çıksın ama Allah sana o paraları yemeyi nasip etmesin. Ama bil senden her türlü alıcam hemde her türlü. Lütfen konuyla ilgili bilgili bi arkadaş varsa bendeki delillere baksın ben bu arkadaşa haksızlık yapıyor isem kendisinden özür dilerim ama gördüğüm kadarı ile bu arkadaşa az bile yapılmış kendisi ne karaktersiz biriymiş birde şirket olacak. Bi duruşu bile yok