Bahadirtuncer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani ben btk ya şikayet ettigimde kanıtlayamazdım
sözleşmem yoktu benim senin demen oydu
biz 100 satarız 50 satarız seninle yapılan sözleşme yok bunu kanıtlayamazsın btk ya şikayet etsen bile demiştin bunu unuttun mu

hakaret konsuna gelince
sanırım tlf da konuştugum kişi sen degildin
cunku şuanda buraya bu şekilde yazan kişi o kadar uysal konuşuyorki telefonda hiç birşey dememiş tlf da sadece dinlemiş gibi

Yani sen her kişiye sattıgın interneti istedigin gibi aşagıya cekeceksin müşteriye bildirmeyeceksin bu durumuda müşteri kabul edecek

senden bir hizmet aldım
her türlü destek veririm dedin
oke dedim
sorun olur tlf acarım
sms le toplantıdayım
sorun olur tlf acarım
sms müsait degilim
sorun olur tlf acarım
şuanda müsat degilim işim var cevap veirri

yine internette sorun var tlf acıyorum acmıyorsun
telekom a gittim sorunum var diye adam orada demesinmi senin hattın böyle degil senin başvurun bu şekilde 50 mbit olarak var.
Şok oldun

yazdım neden böyle yaptın işte yapmadım etmedim sonra dedim ki sana
bana yıl sonu geliyor 5 ay gecmiş sen fatura göndereceksin

sonra diyorsun ki cari hesab var öde göndereyim.
sana dedim gönder öyle ödeyecegim
bunlarıda bu şekilde anlatsana
Böyle de deki Databir ile iş yaptık, işimi Halil yaptı ve memnun kalmadım aradım açmadı,dönerim dedi dönmedi v.s dersen derim ki bu adam bizden memnun kalmadı. Ama konuyu acayip yerlere çekmeye çalışmanın hiç bir manası yok.

Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok şikayet edersin biz sonuçlarına göre hareket ederiz.

Ben şirketim adına hatalı yaptığım bir işlem varsa sonuçlarını karşılamaya hazırım burada sabaha kadar yazsak kimse buna karar vermeyecek sen şikayette bulun gerisini BTK ilgili makamlara iletir ve hallederler.

Ciddi manada hata yaptığının farkında değilsin.

Açık ve net olarak söylüyorum Tarifeler Telekomun veri tabanında kayıtlı ne zaman değişmiş nasıl değişmiş,Faturalar hem adresine hemde mail olarak sana yollandı hadi bunların hiç biri ulaşmadı diyelim arşivde zaten bunlar mevcut burada tekrar tekrar aynı şeyleri yazmanın anlatmanın alemi yok.

Hayır bunu diyebilirsin sizden hizmet aldım ve memnun kalmadım arkadaş,bu nedenle ödemiyorum!

*Toptancıdan sana alınan ürünler direk sana geldi faturası bana niye gelsin ?Bunu diyebilirsin dostum önerdiğin toptancıdan ürünleri aldık ürün geldi ama faturası yok bende kendileri ile iletişime geçer faturanın gidip gitmediğini v.s öğrenebilirim. Sen faturayı benden bekliyorsun başka firmanın sattığı ürüne karşılık burası biraz çelişkili.

2 el olarak sana verdiğimiz ürünler için fatura alacağın var evet ama bak açıkça söylemişiz demişiz ki ödeme yapılmadığı için stok çıkışı yapılmamış sadece cari hesapta alacak olarak beklemekte.Ödemesini yapsaydın zaten bu ürünlerinde faturası sana gelirdi.

Şimdi çıkmam gerek bu konuyu etraflıca bi değerlendir amacın uzlaşmak ise kapımız açık ama yok ben macera peşinde koşmak istiyorum diyorsan kolay gelsin.