Bahadirtuncer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim saldırı yaptıgımı kanıtla ben bu sektörü bırakırım

sana mail attım evet sen maileri kanıt olarak koysana
ben ne yazmışım

buraya yazdıgını gördüm haksız oldugun halde buraya yazdıgına sinirlenip tekrar sana mail attım

sen bana hangi faturamı kestin gönderdin bana söyle

100 mbit yerine telekom a gittim sana başdan beri 50 mbit verilmiş denmesi ne diyeceksin yok ben btk ya bildiriyorum diyorsun

evet btk kurallarını oku bi denetime alınması senin yaptıgın bir kandırma durumu var.
Ben şikayetimi yazarım sen yada başkası yaptı yada yapmadı orasına adalet karar verir.

Size bağlantının hangi tarihler arasından 100 mbps hangi tarihler arasında 50 mbps verildiği TÜRK TELEKOM mars sisteminde kayıtlı bir şekilde bulunmaktadır.

Zaten BTK'ya şikayet ettiğinizde BTK sizin yada bizim söylemimizi değil ana erişim sağlayıcı TÜRK TELEKOM verileri ile kesilen faturaların doğru o anki sağlanan tarife üzerinden kesilip kesilmediğini kontrol edeceklerdir.

Her şirketin bir risk yönetimi vardır size beyan etmeden kapasite arttırıp düşürme hakkı bizde saklıdır. ( taahhüt edilmiş hizmetler hariç )

Yani benim buraya bir şey eklemem gerek yok şikayet etmeniz halinde BTK gerekli incelemeyi yapacak ve kararını verecektir.

Bu konuda pek takıldığım yer yok.

Buraya kadar olan kısım şirketim ile ilgili....

Az önce arayarak ettiğin hakaretler tehditler için ise hukuki hakkımı kullanacağımı da ayrıca bilmeni istiyorum.

Seninle uzlaşmak zor sen her kelimen de uçağa bineceğim gelip keseceğim asacağım modun da geziyorsun dağ başında yaşamıyoruz yada eline sopa alabilen bir tek sen değilsin ! sen BALIKESİR'e gelerek en fazla benim bir bardak çayımı içer geri gidersin daha ötesi olamaz.

>Amacın uzlaşmak ise şirketim ile olan sorunlarını ayrıca ister ödeme yaparak,ister benim bunu ödeme gücüm yok diyerek, ister şikayet ederek çözersin.

>Şahsıma ettiğin küfürler ve tehditler için ise ben seninle uzlaşabileceğimizi sanmıyorum.