Arkadaşlar Proje bana ait değil. Mustafa DUMLUPINAR diye birine ait. Ben yeni kullanmaya başladım mustafa bey ile iletişime geçtim benimda katkım olmadı değil birkaç konuda benimde katkım oldu ama genel olarak bu şekilde idi zaten ben bulduğumda

Bende desteklenmesi konusunda sizler ile hemfikirim. Hatta Birkaç işyerinde kullanmaya başladım. tavsiye ediyorum heryerde r10a da bu yüzden ekledim. Kendi işletmemde de kullanmaktayım tamda muhasebe programı alacakken son anda denk geldi.. gayet kullanışlı ve gelişmiş bir sistem geliştirmeye açık.

Ben işletmemde müşterilerime dekont u bile artık nokta vuruşlu yazıcı ile bu program üzerinden vermekteyim. Dekontu direkt yazıcıya veriyor. uğraştırmıyor.

şuanda nokta vuruşlu yazıcıda (ben mysql db kullanmaktayım) tr karakter problemi var onunla ilgileniyoruz. JAVA konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olmak isterlerse seyhanproject.com isimli site de üst kısımda topluluk diye bir bölüm var google+ üzerinden çalşan bir forum sistemi o kısımdan yardımcı olabilrler.

ilgilenen herkese teşekkür ederim.