cadde25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi 8 ay önce açtım. Kitap kurdu kardeşim tarafından özenle içerikleri girildi. Sitenin amacı kitap tutkunlarına çay yudumlarken, bir taraftan takip edecekleri blog sitesi oluşturmak oldu.

Bu kapsamda güncel kitapları okuyup samimi ve seviyeli dil ile yorumlama tarzında kaleme alındı. Alanında ciddi kelimelerde ilk saya ilk 5'te yerini aldı. Zaten girdiğimiz içeriklerde büyük kitap siteleri ile ön sıralamalarda yer alıyoruz.

Alan adı da oldukça kalitelidir. Domain keyword google aranma hacmimiz 337.000.000 olmasına karşın tabi ki ilk sayfa ilk sıradayız. Şimdiye kadar siteye ne bir link ne de tanıtım yazısı aldım. Kardeşim okuldan dolayı içerik giremiyor. Siteyi satmamın tek sebebi budur.

Siteye 8 ay içerisinde;
ortalama 400 kelimelik 129 yazı girildi. Sadece bunların şuan r10 piyasasındaki en makul fiyatı 500 TL yapar. Domain + Hosting + yapılan diğer çalışmaları saymıyorum bile.
Sitede 23 yorum bulunmaktadır.
Buna ek olarak tamamen organik olarak 500+ beğenili facebook sayfamız var. Bu da satışa dahildir.

Site adresi: pm isteyiniz
Site için istenen fiyat: 275 TL
Sitenin aylık getirisi: hiç reklam eklenmedi, tanıtım yazısı veya link dahi alınmadı.
Sitenin yaşı: 8 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap
Günlük hit sayısı: 100-150 tekil arası
Alexa: 643,298 - TR 5,899
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Facebook sayfası ile birlikte satılıktır
Hosting dahil midir: hayır ama biraz idare ederim
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Google PageRank: 0
Google Index: 1.060