hocam bu "seyler" olayı açıklayabilir misni?
birde kanzuk kimdir?
kanzuk gecen yila kadar yonetici idi. kurucu sahip ssg (sedat kapanoglu)'nin amerikaya yerlesmesinden sonra sitenin ana yoneticisi oldu. bogazina duskun biri o yuzden dürüm muhabbeti girla gidiyor. Ssg'den sonra sacma sapan olaylar ve sozde gelismeler oldu ve suan istenmeyen adam.
seyler de eksi sozluk uzerinde yapilan paylasimlari harmanlayip uzerine bazi eklemeler yaparak blog tarzinda paylasma sitesi gibi birsey. uyeler diyorki benden izin almadan sen nasil yazdiklarimi kar amaci guderek kullaniyorsun, kanzuk diyor ki sen siteye uye olurken sozlesmeyi kabul ettin ve gecen gun de guncelledik, uyeler diyor ki guncelledin de bize niye soylemiyorsun, kanzuk da durur mu yapistirir cevabi ve sozlesmede bu hakki sakli tuttugumuz da yaziyor diyor ama uyeler son olarak diyor ki madem ben birine hakaret edince yada sikayet gelince uyelerin yazdiklarindan uye sorumludur eksisozlugu baglamaz diyorsun ozaman bu soyledigin sey hic de mantikli ve adil degil. burada kitleniyor biraz olay ama kanzuk dun aciklama yapti ve seyler sitesinde yazdiklarinin kullanilmamasini istiyorsan ayarlar bolumden ayarlayabilirsin ve sozlesme degisince haber edecez uyelere dedi.
klasik bir tema vardi eksisozlugun fakat yeni dizaynla cogu uyenin gozleri kanamis oldukca acik renkler kullanildigi icin. eski hale dondurme eklentileri filan yapildi sorun oyle cozuldu. bunca olaydan sonra uyeler yazdiklarini silme yoluna gidiyor. on binlerce yazi silindi. ee kanzuk da durur mu saatte 2 yazi silme funksiyonu koydu. bazi uyeler silerken sitede sorunlar yasadi (yonetim bi sekilde silmeyi engellemek icin hamleler yapti aslinda) ama kanzuk genel bir sorun vardi dedi silmelerle alakasi yok filan.
aslinda eksisozlukteki bir cok kisinin goruslerinden nefret ediyorum yani kendi dusuncelerime okadar ters sey var ama genel anlamda oraya takilmaya basladiktan sonra r10 dahil bir cok siteye eskisi kadar girmiyorum. gundem ordan takip ediliyor bi sekilde.
kisacasi durum boyle. baya biseler yazdim. kanzuk yazdigimi goruyorsa bana bi durum ismarlar artik