Abi fakir olana eyvallahta allah bilir eviniz arabanız herşeyiniz vardır .
Trtışmak için yazmıyorum genelde gözlemlediğim bu . İş hayatım nedeni ile bu söylediğiniz sanayidekilerle çok karşılaşıyorum , sanayi bölgesinde çalışıyorum . Adam geliyor kan ağlıyor şöyleyiz böyleyiz battık gittik , bakıyorum bindiği araba en az 200 bin
Hepsi böyle olacak değil .
Bana sorsan bende fakirim , babam müteahit 30 binliralık bir arabası var senede 1 inşaat yapar satar kardeşiyle ortak , bahçelievlerde 2 dairesi bir dükkanı var emekli maaşı var , ben kendim daire aldım kredi ödüyorum 2k gelirim var , ama fakirim . Babamada sorsan fakir .
Zengin olmak için lüx bir hayat yaşamaya gerek yok bence .
Bundan 10 sene önce sokağımızda yürüyecek yer vardı , kaldırımımız vardı. saat kaç olursa olsun araç bırakacak yerimiz vardı . Şimdi bakıyorum koca sokağın sağı solu kaldırımı araba dolu ve inanın en kötü araba bizim araba yenibosnanın en berbat sokağında bile en az piyasa değeri 100-200 bin tl olan arabalar var. Ama adamlarla konuş fakirler işleri kötü , ellerinde 3 binliralk iphoneler . Ben 29 yaşındayım böyle rahatlık görmedim .
Yazdıklarım sizin için değil genelleme yaptım gerçekten durumunuz kötü olabilir .
Ama toplumun genel yapısı bu şekilde . Ben çevremde fakir görmüyorum .
Kurbanda kendi kurbanımı tamamen dağıtmak istedim inanın beceremedim . Adama et veriyorsun adam almıyor burun kıvırıyor , sen kimsin bana et vereceksin gibi tavırlarda . Ben bu milleti anlamadım siz anladıysanız anlatın bana
Ayrıca yazdıklarım siyasetlede alakalı değildir
Şahsi düşüncem kriz olacak ve çok iyi bir kiriz olacak , ülke birden çökecek gibime geliyor . Diyalize bağlanmış bir hasta gibi geliyor bana şu an ülke .
Tabi düşüncelerim yanlış çıkarsa sevinirim . Durumumuz iyi Allaha şükür .
Şunuda unutmayalım çok sağlık problemi yaşamış biri olarak diyorum herşeyin başı sağlık . Çok zengin olacağına kendine yetecek kadar paran olsun ama sağlıklı bir şekilde yaşa ve öl , ben bunu tercih ederim .