Bugün resmen dibe çakıldı sitelerim. Hiç hit yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:12:54 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:22 --

muallim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enyenitesettur.com sitem katma değeri düşük spam yedi. 300 yazıdan 80 indirdim. kelimler 200-300 başvuru reddedildi. bu sefer yazıları 34 düşürdüm yine reddedildi. ne önerirsiniz arkadaşlar.
1-site:enyenitesettur.com yazdıgımda sitemde sildigim içerikler duruyor. bu sebebp olabilir mi?
cevabınız evet ise bunları nasıl silebilirim?
2-siteyi indexlerini silip o makaleler ile yeni bir site mi kurmalıyım?
başka önerisi olan var mı
Siteye baktım da bence tam spam yemesi lazım. Eşarp kelimesini o kadar fazla kullanmışsınız ki içeriklerinizde. Her 2 cümleden birinde eşarp geçiyor. Sitenizi baştan aşağıya yenileyin. Anahtar kelimeleri azaltın. Başlıkları daha özenli seçin. Aynı etiketleri sürekli kullanmayın.

Ayrıca sitenizin ana sayfasında başörtülü bir kadın var ama altında mini etek var. En alttaki makale de tesettür nedir demişsiniz sarmaş dolaş bir erkekle kadın resmi koymuşsunuz. Bu resimler ziyaretçilerinizin tepkisini çeker mutlaka. Bence değiştirin.

http://enyenitesettur.com/tesettur-g...-moda-olur-mu/

Yukarıda ki resmi görmemiştim. Ben girsem bu siteye ve bu görselleri görsem bir daha yanından yakınından uğramam. Siz çok yanlış bir sektöre adım atmışsınız.