Biz kendı makınamızdan ipler ıcın koruma test edecegımızı sızlere söyledık.Ve orada da yalan soyledınız o ayrı bı konu artık nasıl utanmazlık var ise sizde bilemiyorum.
Bu konuya gelelım bu makınada ne saldırı cıkısı yapılmıstır nede herhangi bir sekilde içerisinde illegal attack scrıptlerı bulundurulmustur.
Atmıs oldugunuz ip çinde gözüken bir ip.
Ya bu ip ye ne gibi saldırı atılabılır ne işimiz olur saldırı tarzı olaylar ile bunlar tamamen sizlerin uydurmasıdır.
247 ile bıten makına gırıs yapın varmı böle bir olay sız kontrol edin makına bızde bıle yok makına kapalı hizmetı kappattınız biz iademizi beklyıoruz uydurmasyon olaylar ile bizlere gelmektesiniz.Allahtan korkun 160 lıralık bir firmacıkmıssınız demekkı
Siz daha 160 lıralık değil isenız gerekesiz mesajlkar iletmeyin yetkili kişileri bekleyin gerekeli işlemleri onlar yapacaktır.

Bizim kazaçlarımıza yorum yapmak haddinize değildir.
Beğenmediğiniz 160 Liraya ödemeyı düşürmeniz için sipariş'den önce defalarca görüştük
İkinci olarak TEKRAR TEKRAR belirtiyorum. Bu attack girişnden sonra 10Mbit hat sınırlandırıldı akabınde erişim kesilmiştir. Sürekli kapanmış bir sunucu gibi mesajlarınızda nufus ettirmeye çalışmayın.
Daha detaylı log kayıtlarını moderatör arkadaşların yetersiz buldukları durumlarda kendilerine iletebiliriz. Siz kendi yalanlarınıza kendiniz inanmışsınız zaten size attack olup olmadığını belirtmiyorum zaten. Genel forum kullanıcılarına bizden hizmet alma düşüncesine olan diger kullanıcıların kafalarında soru işaretleri kalmaması ve yetkılı kişinin konuyu incelerken yaşanmış sorunların kaynagının neden dolayı oluştuğunu daha iyi anlaması için eklıyoruz.
Bu yüzden sizden rica ediyorum konuyu gereksiz mesajlar ile doldurmayın moderatörü bekleyin.