Hocam bu işi anlamak için tecrübe falan gerekmiyor. Reklam tıklamalarını geçtim nereye kadar mahalledeki teyzeleri sitene çağıracaksın ki? Milletin işi gücü yok mu?
Bir de "haberim yok, bilgim dışında tıklamışlar" falan sökmez. Büyük bir ihtimal evde adsense hesabına girdiğin Ip den falan da yapılmıştır bu usulsüz işlemler. Hatta aynı mahalleden, aynı apartmandan.
Gerçekten google farkettiyse, hala kandırma yoluyla değil de hata yaptığını belirterek çözmeye çalış.
Geçmiş olsun.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, milleti toplayıp reklamlara tıklattırdı isen umarım ki hesabın banlanır.
Mevzuya gelecek olursak, adsense başvurularında bazen bu şekilde olabiliyor. Reklam görünüyor sonra kayboluyor, bi süre sonra ya hepten gelip hesabın onaylanıyor ya da onaylanmıyor.
Bir diğer genel ve önemli sorun da, okumamak! Tecrübe, bilgi edineyim diyorsun fakat en basitinden şu forumdaki adsense kategorisindeki konuları okusan, hadi üşendin sağ üstte Hızlı ara... diye yazıyor, oraya kelimeler girsen ve okusan tecrübeleri ve bilgileri bulabilirsin.
Tekrardan söylüyorum, eğer milletin adwords paralarını çaldı isen umarım banlanırsın, güzel bir şekilde tecrübe olur.
Hocam bu kadar acımasız nasıl konuşbiliyorsunuz anlam veremedim hırsız değilim *********** değilim. Yanlış hatalı bir işlem yapıp googleye mail attım herşey anlatıp 10 tl yi geri almaları için forumdaki büyüklerime danışarak büyüklere danışmak suçmu bu forumda akıl vermek yerine beddua edmelerimi gerekiyor ? mail at dediler direk mail attım danıştım herkese yani çok değişik.