Merhabalar, öncelikle RSS nedir diye başlayalım

Rss nedir?

RSS, genellikle haber sağlayıcıları, bloglar ve podcastlar tarafından kullanılan, yeni eklenen içeriğin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan bir web sayfası bildirimcisidir - Kaynak:Wikipedia

İspanyolca, İtalyanca, Almanca veya İngilizce dillerinden birinde hizmet veren;
(Önemlilik ve öncelik sırası ile)
Saç şekilleri
- Kadın
- Erkek
Oje Tasarımları/Modelleri
Moda - Giyim Kombinleri
Dövme Tasarımları/Modelleri
Makyaj

ve bunların alt başlıkları. YANİ;

Çocuk saç şekilleri, gelin saç modelleri, ünlü saç modelleri, kısa kesim saç modelleri, küt kesin saç modelleri, sonbahar modası, plaj kombinleri, uzun tırnak oje şekilleri/tasarımları.....

Diye liste uzar gider.

Sizden istediğim:
Google'dan
Frisuren(Almanca), coiffure, cheveux(fransızca), tagli capelli(italyanca), hairstyles,peinados con trenzas(ispanyolca), bridal hair(ingilizce), mode, nail design, idees ongles gibi anahtar kelimeler ile karşınıza çıkan BURAYA DİKKAT güncel(günde 2-3 içerik), rss kaynağı sorunsuz çalışan, kaliteli ve RESİMLERİNE REKLAM/SİTE ADI BASMAYAN siteleri bulup liste halinde hangi dilde ve hangi sektörde ( yukarıdaki sektörler ) hizmet verdiğini yazarak bana ulaştırmanız.

Not:
1 - Fransızca'yı en son araştırmanızı rica ediyorum. İçerikleri toplayacağım site Fransızca çünkü.
2 - Sitelerin Galeri sistemi olmasın. ( Yani resimleri blog usulü alt alta sıralasın )

Örnek vermek gerekirse,
İtalyanca, günde 2-3 içerik eklenen kaliteli bir portal capellistyle.it

feed/rss adresi: capellistyle.it/feed

Bu site Galeri sistemine geçtiği için veya bota karşı bir çözüm bulduğu için artık kullanamıyorum.

Bu iş için istediğiniz ücret nedir ? Bu işin bir piyasası olmadığı için fiyatı bilmiyorum.