musti_com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iki tarafida tanimiyorum sadece dikkatimi cekti belirtmek istiyorum. Urunu alip 15 dk icinde geri iade etmek ne anlama geliyor sorgulamak istiyorum.

15dk da ne gibi problem olmus olabilir ki iade istemissiniz ?

Ekleme:
Arkadas aldigi sunucuyu kuramamis, onun davasi goruluyor. Yurtdisinda bir firmadan sunucu alin ve sanallastirirken yardim isteyin bakalim ne oluyor

Sayın musti bey

Biz sunucuyu aldıgımız ilk 15 dakıka ıcerısınde windows makına kurulumu gerceklestırdık.Makına ıp adreslerini tanımadı.Daha sonra kendılerıne sordugumuzda biz sızlere o ıp yımı verdık dediler.

Olur böyle yanlıslıklar dedik fakat 24 saatte 1 windows makınaya ıp ataması yapılamadı.Iplerin sorunlugu oldugunu ve makınların ıp kabul etmedıgını soyledık ve yukarıda ss ler ile destekledik şikayet talebini.

Daha sonradan bizlere yardımcı oldular ama makınaya sadece centos kurulum yapılabılıyor onunda nasıl kurulum gerceklesıcegını yukarıda ssler ile destekledık.

Biz kurulum yapmayı bilmiyormusuz gibi bizlere laf çakmaya çalısılıyor.Biz makınayı aldıgımız 3 gün içerisinde dogru düzgün stabıl bır sekılde calısmadı sunucu ve her olan soruna eyw dedik fakat sorunlar bitmek bilmedi.

Lag oluyor dedık dısk sorunu var olabılır kontrol edıyoruz dedıler daha sonra biz bilgi verdik incelıyorlar dediler.2 saat gectı ne cevap verıyolar ne de destek verılıyor.

Şimdi soruyorum sizlere 3 gündür cıkan sorunları göz ardı ettık fakat makınada verım alamadık ve sorunlar hergün arrttıkca biz bunu cekmek zorunda mıyız ?

Biz hizmet almadan önce iade sorunu yasamayacagınız tek yer biziz denilen bir fırma nasıl olurda iade isteyince pazartesi günü gerceklestırebılırız demelerine ragmen gün gelınce iade saglamayıp biz R10 da sıkayet konusu actık diye iade saglamaması hakkını kım verıyor?

Biz suanda magdur durumdayız iademiz halen gerceklesmedı konuyu R10 moderatörlerıne bırakıyoruz onlar magdurıyetimizi inşallah anlarlar ve bizlere bu konuda çözüme kavustururlar.
Bizler iademizi talep edıyoruz firmadan yardımcı olmalarını ve iademizi sağlamalarını diliyoruz.