Hostnet Sahibi Bahadır TUNCER denen arkadaştan şikayetçiyim.
* Şikayetçi olduğum kişi :
BahadirTuncer
* Şikayetçi olma nedenim : Dolandırıcılık evrakta sahtecilik dediği ürünü vermeme kandırma yalan.
* Kanıtlarım : Kanıtlarımda Firma bilgileri geçtiği için yöneticilere iletebilirim.
Bir önceki Hosting Şikayetleri bölümünde konum var zaten onunda linkini
ekliyorum.
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ir-tuncer.html
Sayın Bahadır TUNCER ile tanıştığımızın ertesi günü (1 ocak 2015 )
bizim dedicated dediğimiz sunucumuzu aktif etmiştir. 2 Ay sonra
faturada yazılan sunucu adı değiştmiştir kendisine güvendiğimizden bi sorun olmayacağını düşündük. Fakat makinamizi değiştirmek istediğimizde bir baktı yetkili arkadaşlar bu arkadaş bize VPS makina satmış sonrada bu makinanın cloud sunucu olduğunu söylüyor SKYPE kayıtları var ekleyebilirim yöneticiler talep ederse. Ama faturada fiziksel sunucu olarak geçiyor bu bize böyle yansıyor. Ben arkadaşın sahte faturalarını maliyeye bildirdim. Dilerse evrak takip nosunu verebilirim birazdan BTK ya da bildiricem kendisi bizi avukatı aracılığı ile mahkemeye verdiğini söyledi bizim avukatımız haklı olduğumuzu varsayarak o mahkemenin kararını beklememizi söyledi ardından kendisi hakkında ek davalar acacagiz.
Benim talebim ücretimin iadesini yapsın yada yapmasın umurumda değil ki bu ay 10 gün bile kullanmadık ona rağmen paramızı iade etmeyi teklif dahi etmedi dürüst olmadığı buradan belli. Benim mağduriyetimi gidermesini istiyorum.
Ayrıca kendisi hemen başka bir üye daveti gönderip kendine 2. kullanıcı acmistir yetkililerin bilgisine.