CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vk için tokeni benim apilerden çekiyorsunuz jsleri ve çözüm tipleride benden esinlendiğiniz belli
playerdaki token:
578331b0da9e7eeecc638de301289c62b728d48a14f08f1d0a 23acf8531a58bb6a408199d336dbc4d42b1
lütfen hocam özgün olalım emeğe saygı.
buradan scope'u değiştirip offline token alıyorum:
http://oauth.vk.com/oauth/authorize?..._PASSWORD_HERE

vk apisine bağlanıp video.get ile anlık dosyaları alan uzun javascript'in sizin olduğunu düşünmemiştim, sizin de başka bir yerden aldığınızı düşünmüştüm açıkcası. pm ile iletişime geçeceğim.

Vk player güncellenecek.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:02:46 --

cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Player almayı düşünüyorum kafama takılan soruyda tam olarak buydu eğer bizi aydınlatırsanız playerı denemek isterim.
Satış esnasında player dosyalarının yanında döküman halinde verilecektir.
Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İletişime geçildi. İyi bir çalışma geliyor gibi. Bu alanda alternatifler görmek sevindirici. İyi çalışmalar.
Teşekkürler hocam.
penalty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklenecek özellikler tamamlaninca haberdar ederseniz alacagim.
Tamam hocam pm atacağım.
Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sistem ile Wordpress'te kendi sunucumuzdaki videoyu kaynağı gizleyip, izletme ve player'a reklam koyma imkanımız var mı?
Video kaynağını her linke ip ile özel hash atayıp sadece hashle çalışmasını sağlamadıkça veya mp4 dosyaları için hotlink koruması yapmadıkça kaynağı bulup kullanabilirler. Burada video kaynağını gizlemek derken ne kadar detaylı bir şey istediğinize bağlı hocam. Player'a reklam koyma desteği var.