umutcanyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma sapan yorumlar başlamış yine.

Türkiye anayasasının en temel niteliği laikliktir. Yani kişi hangi dine inanıp, inanmayacağını belirleyebilir. İster krem peynire tapar, ister ineğe, ister hiçbirşeye, ister annesine tapar, bu ANAYASAL bir haktır.

R10.net eğer Türkiye yasalarına uyumlu haraket ediyorsa şayet, konuyu açan arkadaşı taciz eden, arkadaşa saygı duymayacağını beyan eden kişilere ya uyarı cezası verir, ya da banlar.

Çünkü girilen bazı mesajlarda nefret suçu işlenmektedir. Bir kişi ateist ise ben sana saygı duymuyorum deme hakkına kimse sahip değildir, ve kimse o kişiyi ötekileştirme hakkına da sahip değildir.

Konunun katekulleye getirilip KAPATILMAMASıNI ve konuda ateistliğe karş nefret suçu işleyenlerin mesajlarının silinmesini moderatörlerden rica ediyorum.

Herkes işine baksın, tartışmaya gerek yok. Adam ateist ve ateist bir editör arıyor. Var ise bu forumda bunu karşılayacak çıkar ben yaparım der.

Sen müslümansan yazma kardeşim bu konuya. İşine bak. Dindar siteler aç, dindar editör arıyorum de. Hiçbir ateist gelip senin konunda seni ötekileştirecek ve nefret suçu işleyecek mesajlar yazmıyacaktır.

Hadi selametle.
Ölüm var ölüm, yanacaksın.