1.si GATEWAY ADRESİ dev eth0
default vide DATEWAYADRESİ olarak bizlere kurulum yapın demıstınız biz bu sekılde kurulum yaptık.Fakat amma lakın en son ertesi günü kurulum yaparken ise sizlere makına da sorun oldugunu belirttik.Ve sizlerin de bizlere vide değil via olarak yazmanız gerektıgını söyledınız ve biz size bize verilen bilgi bu sekılde dediğimizde sonradan değiştirdikya dediniz ve geçiştirdnizi.
2.si biz herhangi bir yerde ip yerine netmask gateway yerine ip yazmadık böyle bir uydurma neden uyduruyorsunuz bilmiyorum.Varsa da ssleriniz paylasın lütfen.Eğer böyle bir hatamız olduysa bu bizim hatamız olarak kabül görülmemesi gerekilen bir konu.Çünkü ben her kurulumda son ss de attıgım gbi makına kurmak ve sadece linux centos 6 kurmak zorunda değilim.Hatanızı kabullenmıyorsunuz ve burada bizleri mağdur etmenize rağmen hala kendinizi haklı çıkartıyorsunuz.
Konu ile ilgili r10 moderatörlerinin göz atmasını talep ediyorum.
Saygılarımızla....
Metin belgeselinde yazarken hatalı yazdık aynı anda bunu düzelttik.
İkinci olarak gateway adresine IP adresi yazılmış ve beenzeri bir cok hata yaptınız buna bağlı sorun yaşadınız.
Ekan görüntüsü iletmemi istemek kadar komik bir durum yok.
Her yaptıgınız hatanın ekran görüntüsünü alma gibi bir düşünceye sahip olmak için gerektiren bir algı olmaz.
Ne bilelim her hatanızda saygısız, şikayet konusu acma tehtiti ve iade taleplerinizin olacağı ve ilerde lazım olacagını
Gerekli acıklamalar konuda yapıldı lütfen her mesajımı alıntı yaparak gereksiz acıklamalar yapmayın. Konuyu incelemesi için ilk mesajımda da moderatörleri konuya davet ettik inceleyip gerekli işlemi yapacaklardır.
Saygılarımla,