Google?
Hayır dostum bu kadar basit bakarsan, işini sanata dökemezsin! Google'ın o muazzam hazinesini aramaz isen bulamazsın ve maalesef splash ile facebook sayfasını beğen diye yalvaran responsive tema ile profeyşınıl hisseden " ben webmasterim ouw yeah " diyen cpanelde db name ve password oluşturma yeteneğine sahip biri olursun

hiç bir şey bilmene gerek yok. siten kurulu olsun yeter sonra takip et o sana ne yapman gerektiğini öğretecek. Yapman gereken tek şey denemek! aklına gelen her şeyi deneyeceksin. sonra google'ın buna tepkisini analiz edeceksin ve sonra bu mesleğe aşık olacaksın.
o kadar profesyonel ol ki " eni vicivokke " diye aratan anadolu adamına " smooth criminal " içeriğini ulaştır ama kullandığın sayfan o kadar basit ve kolay olsun ki! kişi girdiği anda aradığı bilgiyi sende bulabilsin. ondan sonra zaten 1. sıraya gelmene gerek yok adam " pes 2013 süper lig yaması " diye arattığında senin siten yoksa senin siteni arar sayfalarca tıpkı " gezginler " gibi. gezginler bu alemin en ibretlik sitesidir. kişi 5. sayfadaki gezginleri gördüğünde aradığı programı çoktan bulduğunu kabul eder o kadar güveniyor işte bu siteye. özgün ol dediniz adamlar kalkıp " ama " cümlesini " fakat " yaparak özgün olmaya çalıştılar hey Allah'ım!
konuyu açmamdaki amaç senin emeklerim dostum! gerçekten çok emek veriyorsun ama maalesef hep yanlış planlar yapıyorsun. sana yardımcı olmak istiyorum. uğraştığını görüp bu kadar emeğe mesela geçen " gus " adlı arkadaşın " amcaoğlum " olur kendisi " 1.5k yı geçtim " diye övünen adam için diyorum 1.5k için mi bu kadar ter döktük Allah aşkına?