Selamlar,
Uzun zamandır gitmediğim için son durumunu bilmiyorum.
Pazar günleri gıda çarşısında kurulan bit pazarına kız arkadaşla gitmek caiz midir?
Sıkıntı yaşanır mı?
Görüşlerinizi alırsam sevinirim.
Hocam enson Yeşildere yolu üzerinde Kurban Satışı yapılan boş arazide kuruluyordu. Gıda çarşısından sonra orada kuruluyordu. Gıda çarşısı esnafı şikayet etmiş. İşin ilginci geçen hafta pazar günü yine gıda çarşısı tarafında kurulduğunu gördüm. Ama bu sefer sokak aralarında değilde boş bir arazinin olduğu yer telle çevrilmiş oraya kurmuşlar. Kız arkadaşıyla gidende var aile boyu çoluk çocuğuyla gelende. Hatta gelir seviyesi yüksek insanlarda var. Bu pazarı dolaşmak bazıları için bir zevk haline gelmiş. Ama orada yemek yemenizi pek tavsiye etmem. Dolaşmak için gidebilirsiniz.
Hocam bende İzmir'de yaşıyorum fakat hiç gitmedim bit pazarına ne tür ürünler bulabiliriz burda bir fikriniz var mı?
Sabah erken saatte giderseniz güzel ürünler düşürebilirsiniz. Her çeşit ürüne rastlayabiliyorsunuz. Zaten garibim satıcıların çoğunun sattıkları ürünün değerinden haberi yok.

Örnek; Zamanında 1 TL' ye adaptörüyle birlikte Airties RT-211 modem almıştım. Arkadaş 500 TL' ye 1800' lerden kalma antika saat almıştı 7K' ya okuttu
SSD almayı düşünüyodum bu aralar onun için gidilmez sanarım
SSD' nin ne işi var hocam bit pazarında ?