Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Facebook'ta kendi alanında en büyük olan haftalık milyonlarca kişiye ulaşan sayfamız hiçbir telif hakkı ihlali olmadığı halde benim inancıma göre(inancım demeyeyim bariz) bir kısmın çekemezliğinden kapandı. Aynı sebepten dolayı konu içinde çok fazla detay veremeyeceğim fakat bu sayfayı açtırabilecek olan varsa gerek ücretli, gerekse sayfa üzerinden pazarlama karşılığı çalışabilirim.
Türkün eline yetki verince her yerde olduğu gibi burada da rüşvetli işler yapıyor belli ki.
Facebook Türkiye ile iletişimimiz oldu. Sayfanın kapanması adına hiçbir kanıtlanabilir bilgi olmadığı gibi, sebep gösterdikleri tüm içeriklerin hukuki ve resmi kanıtları elimizde mevcut olmasına rağmen bariz bir şekilde yardımcı olmayı reddediyor kendileri. Yani Facebook'a mail ve form gönderme gibi şeyleri çözüm sunmayın lütfen.
İşi hukuka taşımadan önce burayı bir kolaçan edeyim dedim. Tekrar ediyorum, elimizde her çeşit kanıtlanabilir detay mevcut bu sebepten konu hakkında detay almadan her şeyi bilen arkadaşların konuya "e şöyle yaparsanız böyle olur" yazmamasını rica ediyorum.
Detay için PM atın, Skype adresi vereceğim.