Toredo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun tekrar UfLee,
Makul düzeyde fiyatları ve adresleri son 60 güne ait günlük ve bölgesel istatistikleri ile gönderirsen inceleyelim. Bu sektördeki yerimi az çok biliyorsun.

Ne yazıkki politika ihlali ile kapanan hesaplar binde 1 ihtimalle tekrar açılabiliyor. Agario ile ilgili kapatıldığı için milyonda bir şansın dahi yok malesef. (ayrıca sana oh olsun, sitelerimi kopyaladığında sana yapma dedim, pişkin pişkin istediğim gibi kopyalarım nede olsa html dedin. emek hırsızlığına google ceza vermiş....)
Miniclip firmasının 15.07.2015 tarihli Trade Mark patenti 28.12.2015 tarihinde avrupa için kabul edilmiş. Şuan agario agar.io ve agar kelimelerini içeren ve oyun açan tüm sitelerin üzerine gidiyorlar. Ve bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaklarını belirtiyorlar. Şuan kıran kırana mücadele içindeyiz Muhtemelen 03.03.2016 ve 15.09.2015 tarihli toplu adsense hesap kapanmalarının sebebi Miniclip firmasının şikayetleridir.
son 60 güne ait günlük ve bölgesel istatistikleri demişsin adsense hesaplarım kapatıldı bunu gosderme şansım yok ama satacagım site. google.co.uk da agar, agario private, agario private server gibi kelimelerde oncu site zaten bilrisin siteyi reklama ihtiyacı yok sitelerin zaten gogoleden geliyor hit.

zamanında demiştin uflee den süpeleniyorum diyeD ama uflee nin kac adsense hesabı banladıgını bilmiyordun o konulara girmek isdemiyorum. inşallah kafandaki soru işaretleri gitmiştir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15:21 -->-> Daha önceki mesaj 15:11:56 --

UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 60 güne ait günlük ve bölgesel istatistikleri demişsin adsense hesaplarım kapatıldı bunu gosderme şansım yok ama satacagım site. google.co.uk da agar, agario private, agario private server gibi kelimelerde oncu site zaten bilrisin siteyi reklama ihtiyacı yok sitelerin zaten gogoleden geliyor hit.

zamanında demiştin uflee den süpeleniyorum diyeD ama uflee nin kac adsense hesabı banladıgını bilmiyordun o konulara girmek isdemiyorum. inşallah kafandaki soru işaretleri gitmiştir.
(ayrıca sana oh olsun, sitelerimi kopyaladığında sana yapma dedim, pişkin pişkin istediğim gibi kopyalarım nede olsa html dedin. emek hırsızlığına google ceza vermiş....

sanırım bunuda konu sahibine dedin galiba başkaları yanlış anlamasın ben kımsenin sitesini kopilemedim