UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun yusuf benimde 2 hesabım kapatıldı agario ya girdim gireli 4 hesabım kapatıldı 1 hesabım çalındı, işin enteresan tarafı siteler ban yemedi hesaplar kapatıldı

50k ya yakın onlinem var ingilizce siteler satılık bilginiz olsun adsense banları yok. ama site uzerlerinde ban yedim bilginize 4 ayda 200 milyara yakında para kazandım siteler hedef ing kelimelerde cogunda lider oncu siteler guzel teklifleri olanalr varsa pm ata bilirler sıkıldım ban yemekden ama guzel getirisi olan bir sektor.
Geçmiş olsun tekrar UfLee,
Makul düzeyde fiyatları ve adresleri son 60 güne ait günlük ve bölgesel istatistikleri ile gönderirsen inceleyelim. Bu sektördeki yerimi az çok biliyorsun.

Ne yazıkki politika ihlali ile kapanan hesaplar binde 1 ihtimalle tekrar açılabiliyor. Agario ile ilgili kapatıldığı için milyonda bir şansın dahi yok malesef. (ayrıca sana oh olsun, sitelerimi kopyaladığında sana yapma dedim, pişkin pişkin istediğim gibi kopyalarım nede olsa html dedin. emek hırsızlığına google ceza vermiş....)
Miniclip firmasının 15.07.2015 tarihli Trade Mark patenti 28.12.2015 tarihinde avrupa için kabul edilmiş. Şuan agario agar.io ve agar kelimelerini içeren ve oyun açan tüm sitelerin üzerine gidiyorlar. Ve bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaklarını belirtiyorlar. Şuan kıran kırana mücadele içindeyiz Muhtemelen 03.03.2016 ve 15.09.2015 tarihli toplu adsense hesap kapanmalarının sebebi Miniclip firmasının şikayetleridir.