Eylul ayı gibi 11 sitem tam spam yedi sitelerin hepsinin ip leri ayrı hepsinin webmaster toolsları ayrı. 10 tanesinde aynı tema var 1 tanesinde değişik bir tema. Hepsinde 150-200 kelimelik özgün açıklama vardı Bu süreçte sitelerimden konu çeken bot yapıldığını gördüm 3 sitemden konular botla çekiliyordu rica ettim botçudan sitelerimi kaldırdı botundan.Ardından sunucuyu değiştirdim bir siteyi cezadan çıkarttım diğerleriyle uğraşmadım 5 tane sağlam olanlara 301 çektim yine tam spam yedi yeniden 301 çektim ama siteler oturmadı. Bu sağlam olanlardan biriyle 4-5 aydır uğraşıyorum hiti tam spamdan önce 250K civarıydı ve tam spamdan sonra bu 5 aylık süreçte 150k lara kadar yine çıkardım. Ama geçen hafta bu 5 site tekrar tam spam yedi.Eklentilerimde sadece all in seo ve contact form 7 eklentisi mevcut başka bir eklenti kullanmıyorum.Bu sorunda ya içeriklerimiz çalınıyor yada mesajda anlamsız kelimeler toplama içerik dediği halde ben iyice linklere bağlamaya başladım ya siteler arası birbirine verdiğimiz linklerden oluyor yada daha once tam spam cezası almış bir siteden link aldığımızdan oluyor.