Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Footer link sayfanın en altında kaldığı için hiçbir işe yaramaz. Her alt sayfada link olması da çok anlam ifade etmiyor. 390.000 alt sayfası olan r10'un footer kısmından link alacağına sitenin içeriği ile benzer içerikler üreten bir sitenin tek sayfasından link alman daha faydalı olabilir.

Bu söylediklerime karşı çıkacak çok insan olabilir, çünkü bu forumda geçimini footer kısmından link satarak sağlayan çok insan var. Ama acı gerçekler bunlar maalesef.
Türkiye'de kaç adet kurumsal ve herkes tarafından bilinen, kalite değeri yüksek site için çalışma yapıp, Footer backlink alıp işe yaramadığını analiz olarak sunabilirsin?

Footer link hiç bir işe yaramaz diyorsunuz madem, o zaman ben size şöyle bir şey söyleyeyim,

Ayakkabı satışı yaptığınız bir site var ve Ayakkabı modelleri vb. içeren başka bir siteden footer backlink aldınız, o zaman faydası olmayacak mı?

Yıllardır Footer backlink almıyorum bende elimden geldiğince, fakat bazı noktalarda almanız gerekebiliyor sitenin yapısı itibariyle.

Nitelikli bir site olduğunda Footer, Header, Sidebar olması önemli değil bence.

Tabii ki dediğiniz gibi R10.net'de footer'dan 10 15 tane link çıkışı yapılan siteler için geçerli değil bu durum, o noktada size katılıyorum fayda sağlamaz hatta zararı bile olur bencede.