Zaten fark burada ortaya çıkıyor. Bunlar bilenler için sır değil. Ama bilmeyenler için sır. SIR kavramı değişkendir. Algılama bilgi düzeyine göre farklılık gösteriyor. Mesela şu yukarıda yazdıklarımın yazılı olduğu Türkiye de kaç kaynak gösterebilirsiniz?
Ben söyleyim sıfır... Hiç bir yerde makalede yazıda bunlar yok. Çok kaliteli paylaşımlar var. Ama seo aslında basit bir süreç olduğu halde aşırı abartıyoruz. Veya her ay onlarca yeni arkadaş sektöre girdiği ve kaynak olmadığı için böyle algılanıyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:57:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:52:24 --
Bakın ben şöyle bir çalışma yapıyorum mesela. SEO yu merak eden değil reel şeyler isteyenler oluyor.
Eğer böyle samimi çalışkan arkadaşlar olursa bana mutlaka PM atsınlar. Tamamen legal, Google uyumlu olacak seo planı sunarım. Tek kuruş istemiyorum. Sadece yardım.
Sektörü ne olursa olsun.
Allah' ın izniyle ilk sayfaya çıkmasına yardımcı olurum. Karşılık istemiyorum. Ama samimiyet istiyorum tek şartım budur. Genelde seoda başarılı olamayıp doğrudan sitelere saldırarak düşürüyorlar. Benim çalıştığım arkadaşların sitelerinde en çok yaşadığım sorun bu olmuştur.
Bence ilk sayfaya çıkmak kolay da saldırılarla uğraşmak usandırıyor insanı.