Üstadım bende benzer bi ilaç kullanıyorum panik atak için ilk 15gğn ufak doz sonra artırdık suan bi ay da bunu kullan defi ilk hafta mide bulantısı bas dönmesi Ateş diş sıkma uyku unutkanlık ve doz artışında da 1 hafta aynı sıkıntıları yasadım dr aradım hep ve ısrar ile kullanacaksın dedi bu tip ilaçlar 3.haftaya kadar yan etki yapar bünyeye göre ve etkisi kalıcı olması için dr kontrolünde ortalama 3-6ay veya 12ay kullanılır kafanıza göre kullanıp bırakmayın ilaç kullanmayı acizlik olarak görmeyin birden bu tip ilaçları bırakamazsınız mutlaka doktorunuzun dediği sekil ve Zaman'da muhtemelen azaltarak bırakın çok düşünmeyin başka işlerle meşgul olun işten birkaç saat çıkıp farklı ortamlarda gezin ben. 3.haftadayım ve inanılmaz huzurluyum Allah size de şifa versin
Sent from my iPhone using Tapatalk
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:52:24 -->-> Daha önceki mesaj 17:46:54 --
İlacınıza ağır demişler internetten tedavi araştırmayı bırakın kafanıza takılıyorsa dr ile konusun benim içtiğim hap için yazılanları okusanız elinizi sürmezsiniz ama dr ısrarla içeceksin diyor ve dinledim çok mutluyum istersen efexor xr yaz bak ve her bünyede bu olacak diye birşey yok meseleyi stres yapma bu ilaçları kullanan insanlar takıntılı stresli böyle işlerde evhamlı insanlar ve bunlar kuru havadan nem kapan tipler internetten ilaç araştırma aklına yatmayan konuyu dr ile görüş ve ilaçların yan etkileri için sabret
Sent from my iPhone using Tapatalk