okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şöyle bir durum olduğu kesin, link alalım, tanıtım yazısı kasalım belki birazda sosyal medya. Bu benim sitem için yeterli bir çalışma olabilir, ama Osman'nın sitesi için yetersiz ve hatta zararlı olabilir.

Benim bu konudaki ve daha önce başıma gelenlerden çıkardığım sonuç; her sitenin metabolizması farklı. İlk önc sitemizi be rakiplerimi tanımalıyız, iyice emin olduktan sonrada gerekli olan adımları izlemeliyiz.

Şöyle bir şeyde var; footer link seo için asla değişmeyecek güçlü bir etken, çoğu kişi zararlı, öyle böyle desede footer ve kaliteli içerik vazgeçilmez.

Şu anda Google News'de bulunan bir çok site saçma sapan içerikler üretip binlerce hit sağlayan varadandaşlarda var. Bu hitler sayesinde çok ütopik paralarda kazanıyorlar.

Formül belli; şans + seo
Footer link sayfanın en altında kaldığı için hiçbir işe yaramaz. Her alt sayfada link olması da çok anlam ifade etmiyor. 390.000 alt sayfası olan r10'un footer kısmından link alacağına sitenin içeriği ile benzer içerikler üreten bir sitenin tek sayfasından link alman daha faydalı olabilir.

Bu söylediklerime karşı çıkacak çok insan olabilir, çünkü bu forumda geçimini footer kısmından link satarak sağlayan çok insan var. Ama acı gerçekler bunlar maalesef.