Arkadaşlar merhabalar, şöyleki İzmirde bir firmamız var. Firmamızın reklamlarını açtığımız zamana takriben yaklaşık 15 dakika sonra saldırılar oluyordu. Takip amaçlı dün analytics kurdum ve aynı zamanda bir tane live chat kurdum. Live chatten saldırı anında bir baktım, İzmirden farklı farklı ipler üzerinden adwords'e saldırı alıyorum. Ayrıca reklamlarımız sadece İzmir için hedeflendi. Diğer konumlarda gösterilmiyor. Ayrıca bu iplerin tamamı 30 saniyeyi geçmeyecek şekilde sitede kalıyor ve ardından terkediyorlar. Belliki otomatiğe bağlanmış

Ayırca her IP' nin yanında şu ibare yer almakta...
"IE (11.0), Windows (7) - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko"
Öncelikle bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir arkadaş Wordpress All in One SEO ile birlikte Bad Bot Blocker önermiş forumda fakat işe yarayıp yaramadığını söylememişler. Ayrıca google günlük bütçemi tükettiğim için ve aynı gün filtrelemeyi tamamlayadığı için iadede alamıyorum ve günler böyle geçip gidiyor. Bu saldırıları kesin ve kesin engellemenin bir yolu varmıdır? Siteyi değiştirip Wordpress'e geçiyorum şu an, bir eklenti vb. birşey varmı önereceğiniz? Ayrıca bu All in One SEO ile Bad Bot Blocker'ı nasıl kullanmam gerekir, bilginiz var ise ve bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler.