TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel iş çıkartmışsınız ve çıkartmaya devam ediyorsunuz. Keşke her konuda sizler gibi eğitici/öğretici işler çıkaran birileri olsa.

Bende bir ara belirli bir konu üzerine eğitim videoları paylaşmıştım. Genç bir arkadaş ulaştı bana derslerimi sürekli takip eden. "Ağabey öğrettiklerin sayesinde Allah'a bin şükür ki evime ekmek götürecek seviyeye geldim, Allah senden razı olsun" dedi. Bu tarz birşeylere vesile olabilmek; gerçek huzurun temel unsurlarından birisi bence.

Eğitim videoları hazırlamak zamanla can sıkmaya başlar, ondan sonra akabinde belirli bir süre sonrada sonlandırılır. Süreklilik çok önemli.

Şimdilik çok güzel ilerliyorsun, ancak belirli bir dönemden sonra baktın ki bırakacaksın ozaman sende bu işten evine ekmek götürme yoluna gitmelisin. Eğitim seviyesini biraz daha arttırarak belirli bir ücret karşılığında pazarlayarak, ilk başladığın gün ki motivasyonuna dönebilirsin. Tabii ki boş zamanlarında yine bu işi öğrenmeye gönüllü insanlara eğitim videolarını ücretsiz sunabilirsin, bu tamamen senin insiyatifine kalmış bir durum.

Yabancı çeşitli siteler var. Mesela adam kendine sadece dersleri için bir site kurmuş. Yalnızca online olarak izleyebiliyorsun ve soru sorabiliyorsun belirli bir müfredata uyarak ilerliyorsun. Bunun ülkemizdede emsalleri var. Yabancıların bu konudaki açık gönüllüğünü ve cömertliğini gözardı etmememiz örnek almamız lazım. Örneğin; öğrenci olduğunu ispatlayan kişilere 199$ - 299$ - 399$ 'lık eğitim paketlerini ücretsiz sunuyorlar.

İşin özünde; bilgi paylaşınca güzel
hocam size katılıyorum fakat ülkemizde ne yazık ki siz daha iyi bilirsiniz tabi bir kaynak bulundumu aman onu ben bitireyim en çok ben yararlanayım kafası var . Ya da işte bir bilgi ile iş yapıyorsa adam bunu kimseyle paylaşmıyor sadece kendim kazanayım şekli .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:41:18 -->-> Daha önceki mesaj 22:40:09 --

beyyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ettim hocam. bu tarz destekler alınca motivasyonum oldukça artıyor
hocam siz yeterki bu işi bırakmayın inanın bana biraz sabırla zaten anlatımınız harika ve yaptığınız iş ender bir iş kısa sürede güzel yerlere gelceksiniz.