2 sene Mardin de 1 sene Silvan da yaşadım bende oraları sizden öğrenecek değilim. Arkadaşınızla aranızdaki muhabbet beni ilgilendirmez ama bu muhabbet özel değilde herkese açık bir platformda yapılıyorsa istesenizde istemesenizde kurduğunuz cümleye gelecek yorumlara açık olmalısınız.
Üyelik tarihinizin benden eski olması burda fikrimi paylaşmama kesinlikle engel olamaz. Ben size hayırlı satışlar dilerken sizin bana ben Bitlisteyim gel sana zorluğu göstereyim şeklinde bir cümle kurarak tehditler savurmanızda zaten daha fazla yoruma gerek kalmadığını açıkça belli ediyor.
Ben yine de size tekrardan hayırlı satışlar diliyorum.
arkadaşım çık git şu konudan. fikrini paylaş anlarım ama report ettim deyip laf ebeliği yapmakta neyin nesidir ? Benim yaptığım yorumlar beni bağlar seni bağlamaz. bir derdin varsa gel benle paylaş direk moderatöre gitme sebebin nedir ?
2 yıl mardin 1 yıl silvanda yaşaman herşeyi tam manasıyla yaşamış olduğun manasına mı geliyor. ne gördün ki neyi savunuyorsun bana ?
EVET ARKADAŞLA ARAMDAKİ MUHABBET SENİ İLGİLENDİRMEZ. LÜTFEN BU SON YORUMUN OLSUN.
Bir daha mesajımı görürsen gel önce benden sebebini sor çözüme ulaşamazsan öyle report edersin.