GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyi SEO sitenle ilgilenmektir hocam. İlla para verip de üst sıralara çıkmak istiyorsan şunları tavsiye edebilirim;

* Öncelikle footer link yerine tanıtım yazısı almanı öneririm. Footer link alımı devamlı olmuyor genelde 3-6 ay üstte olup sonra sıralamada düşmek kötü olur.

* Sosyal medya hesaplarını arttırmak için reklam verebilirsin. Ben sosyal medyayla uğraşamam diyorsanız verin forumdan bir arkadaşa hesaplarınızı yönetsin paylaşım yapsın.

* Demem o ki eğer para verecekseniz kalıcı bir şeyler olsun ki faydası uzun süreye yayılsın.

Bir de paradan ziyade emek verip sabretmelisiniz. İnanın bunun değeri 10.000 TL'den daha fazla eder. Benim görüşüm böyle.
Bu tarz sonuç odaklı yorumlar çok değerli arkadaşlar, bu konu sayesinde elindeki az miktarda parayla "ne yapabilirim" diyen arkadaşlar da kendilerine yol çizeceklerdir.

Genele baktığımızda;
  1. Kaliteli İçerik
  2. Kalteli Sitelerden Tanıtım Yazısı
  3. Footer Link

Fakat bunlara + olarak sosyal medya mecralarını da kullanmak gerekiyor, Facebook sayfalarında bağlantı paylaşmak, Twitter'da aynı şekilde. Tabii sosyal medya dediğimizde aklınıza sadece Facebook ve Twitter gelmesin.

Belki bunların haricinde, bütçenize göre AdWords reklamlarıyla da sitenizi güçlendirebilirsiniz.