https://www.youtube.com/watch?v=66KbnBUHXNo
Alım seçeneklerinde Çin ve ABD var. Çinden posta ile gelmesi uzun, ABD' den UPS Kargo ile geliyor sanırım. Ama pakette Gift' te yazsa gümrükten geçerken XRay' dan geçiriyorlar. Telefonsa kesinlikle alamazsınız, geri gider. Ödeme seçeneklerinde PayPal yok sanırım. AliExpress'te telefon satıcısı "Anna" var. 8$ fark ile telefonu 2-3 parçada gümrüğe takılmadan gönderiyor. Memnun olanda var olmayanda. Valla bende riske girsemmi diye düşünüyorum
Alanlar ödemeyi nasıl yaptığını yazabilirmi ?
hocam o öyle değil . Sadece Abd dekiler abd yi seçebiliyor. Aliexpress zaten sizin Türkiyeden olduğunuzu algılayıp abd yi seçmenize izin vermiyor . Bu adam gümrükten çok rahat geçiriyor ürünleri geri bildirimlere bakın. Takılsa bile paypalla ödeme yapmanıza gerek yok zaten aliexpressin kendi alıcı koruması var. Zaten takılan 5-6 kişi parasını geri aldığını belirtmiş geri bildirimlerde Türkiyeden
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:07:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:06:27 --
oldukça çok alışveriş yaptım ütüden araba kılıfına kadar hatta lg g2 bile aldım 1 sene önce ama niye bu kadar sinirlendiniz onu anlamadım
kim sinirlendi hocam ?