hodor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gümrükte sıkıntı çıkmasın?
Daha önce yurtdışından telefon sipariş verdim . Üzerine "gift" yazdılar sorunsuz geçti. 600 Türk sorunsuz geçti diye geri bildirim yapmış ürünün altından yorumları okuyabiliyorsunuz ve fotoğraflarını da koymuşlar telefonun. Çok az bir takılma olmuş onlar da paralarını geri aldıklarını belirtmişler.

Seyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şans hocam bence yani "tablet reis" sonucuda olabilir ama yorumlar güzel

https://www.youtube.com/watch?v=qvd9Td08lHM
Öyle bir ihtimal yok . Belli ki aliexpressten hiç alışveriş yapmamışsınız.

Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışından gelen telefonların açtırılması için ekstra ücret ödemek gerekmiyor mu?
Bu cihaz MTK serisinden olduğu için 1 dk lık kısa bir işlem ile kullanmadığınız bir telefonun imeisini atabiliyorsunuz telefona fakat kapanırsa atarsınız kapanmazsa devam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:40:34 -->-> Daha önceki mesaj 15:38:15 --

mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoşuma gitti bitane alıyorum gelince yorumlarımı yazarım. android hiç kullanmadım instagram hesaplarını buna bağlasam yeter. bide pasaport kaydı felan istemesin.
Yukarıdaki postumda belirttim. Şayet imei kapanırsa bu telefonlarda arama ekranından özel bir kod ile ulaşılan MTK Menüsü var oraya girip kullanmadığınız bir telefonun imesini buna atabiliyorsunuz 1 dk felan sürüyor bu işlem . 2 haftada geliyormuş hocam siz alın bende alacağım sizin yorumunuza göre