Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzel bilgi vermişsiniz günde en az ortalama 10 haber giriyoruz ve özgün ancak 2 hafta oldu newse gireli başka neler yapmamız lazım
News sitelerde ideal sayı günde 40-60 arası özgün, yarı özgün hangisini yapabilirseniz haber girmektir. Ayrıca hit getirdiğini gördüğünüz eski konularınızı da güncelleyerek sitenizi güncel halde de tutabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:08:23 -->-> Daha önceki mesaj 15:01:25 --

SalihTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef o yanılgıya düştüm haberleri direk sildim toolsdan silmedim özgün haber girmeye başladım tekrarr şuan tüm haberlerim özgün kendiliğinden silinmesi google tarafından indexin 1 ay sürermi acaba ?
Linkleri https://www.google.com/webmasters/tools/home dan kaldırmadığınız için arama motorları indexlenen sayfalarınıza ulaşamadıkça 504 hatası alacaktır ve siteniz bu durumdan ilkin bir iki ay olumsuz etkilenecek hit kaybı yaşayacaksınız. Sitenizin oturması ve tekrardan yükselmesi 2 ayı bulur. Fakat arama motorları içerikleri sizin sildiğinizi algılamayacak sildiğiniz sayfalarınıza ulaşamadıkça sanki sitenizde hata varmış gibi algılayacaktır. 504 geçici olarak sayfalarınıza ulaşamama hatasıdır. Dediğim gibi arama motorlarının bu sayfalara ulaşmaya çalışmasını bırakması en az 2 ayı bulabilir.