Hocam selçuk son zamanlarda formdan düşsede başarılı bir oyuncu onun dışındakilerde haklısınız. Gerçi sabride çabalıyor hızlı adam en azından yedekte bulunabilir yasin deseniz bencil oynamasa iş yapardıda... Takımın hali çok kötü çok.
Selçuk yanında onu destekleyecek bir futbolcu (örn; melo) olmadıkça çok zayıf bir futbolcu.Hiçbirşekilde ikili mücadelelerde ayakta kalamıyor.Hep yana,geriye oynayan birisi.Sabri ise 15 sene (tam kaç sene bilmiyorum) bir insan galatasarayda oynar ve kendini bukadar mı geliştiremez.Kimleri kimleri gördü birde. Ne oyuncularla ne hocalarla çalıştı ama tek yapabildiği şey koşmak koşmak koşmak.Kendi bile gülüyor şut ve ortalarına,kendini çok iyi tanıyor yani

Futbolcu olmak sadece mücadele ve koşmak değildir.Atletizm de mücadele ve koşmak gerektirir,ozaman gitsin 100 m koşuda yarışsın.Hiç mi premier ligi,laligayı,bundesligayı takip etmiyorsunuz? Sonra neden Türk futbolu gelişmiyor? Gelişmez tabi,bu tip oyunculara şans verdikçe,önünü kesip senden futbolcu olmaz demedikçe daha da çok kötüye gider Türk futbolu.Belki bana kızanlar olacaktır,ağaç yaşken eğilir ama ben hasta galatasaraylıyım ve duygusallığı bırakarak konuşuyorum artık.Kesinlikle ve kesinlikle artık takımın bu kan emicilerden temizlenip,yeni bir yapılanmaya ihtiyacı var.Fatih terim,lucescu vb gibi teknik direktörleri de geçin artık.Fatih terim aklı milli takımda yürütemez,lucescu artık çok yaşlı,daha yeni,ileri görüşlü,genç,dinamik bir teknik adama ihtiyaç var.