Arkadaşlar, dış filtre illa önemli değilse Türk yapımı bir icat var, daha alamadım ama iddiası çok iyi. Biyolojik filtre falan gibi bir arama yapınca çıkıyor. PC başına geçince link de yollarım isterseniz . Saygılar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yüzen filtreden bahsediyorsunuz sanırımi birçok tartışma konusu mevcut hakkında iddialarından ötürü.
Bende bu haftalarda bitliki bir tank kuracağım co2 hakkında birşeylere bakarken denk gelmiştim.
Hocam bu marka bilinmedik veya kötü değil ki. Hatta o bilindik markalardan bile daha iyi. Mesela Tetradan çok daha iyi, Fluval kalitesine yakın. Siz bilirsiniz yinede..
Biolife filtreyi diyorsunuz. O filtre hakkında çok tartışma oldu. Akvaryum.com forumda pek çok konu var. Birisi suya test yaparak işe yaramadığını söylemişti. Dış filtre en iyisi..
Bu filtre hakkında hâlâ bir sürü tartışma dönüyor.Deneyip fayda gören de var, olumsuz sonuç alan da. Kaç litrede ve hangi şartlarda kullanıldığına bakmak gerekir. Ben kullanmadım ancak bence tek başına değil, dış filtreyle beraber kullanılırsa su temizliği açısından veya bakteri oluşumu açısından katkısı olabilir.