Kocaeli'de malesef henüz bir Apple Store açılmadı. Bu yüzden işi bilmeyen teknik servisler cihazınızı hem düzgün bir şekilde onaramıyor hemde arızanın dışında bir arıza yaratabiliyor. Ayrıca bunun dışında cihazınızı servise veriyorsanız en az iki haftadan önce almak mümkün değil. Bizde ise işler biraz daha farklı işler. Randevu sistemi ile çalışıyoruz ve birden fazla cihaz ile ilgilenmiyoruz. Yani bir bilgisayara veya telefona gerçekten emek harcayarak işimizin hakkı kadar ücret talep ediyoruz.
Apple marka veya diğer marka Android akıllı cep telefonlarının ekran şifresini unuttuysanız bu ekran şifresini veya ekran desenini kırabiliyoruz. (Bu işlem yapılırken telefonunuzda bulunan veriler yani resim, video ve rehber bilgileri silinebilir.)
Apple marka akıllı telefonlar için bu işlemin süresi 48 saattir ve ücreti 30 TL.
Diğer Android (Samsung, Asus, Lenovo ) markalı akıllı telefonların işlem süresi 24 saat ve ücreti 25 TL.
Eğer sizde Mac os işletim sistemi kullanan Apple marka bir cihaza sahipseniz ve windows'u özlediyseniz sizin için bu hizmeti verebiliriz. İstediğiniz program ve oyunlar eğer macde çalışmıyorsa sizinde tek yapmanız gereken bize ulaşarak cihazınıza ikinci bir işletim sistemi kurdurtabilirsiniz.
İki işletim sistemi olan cihazınızda her hangi bir kasma driver problemi olmayacağı konusunda size daha işlemi yapmadan önce garanti verebiliriz. İstediğiniz programı problemsiz kullanabilirsiniz.
Apple marka bilgisayarınıza windows işletim sistemi yükleme işleminin işlem süresi 7 gün ve ücreti 99 TL.
Apple markalarına özel bir hizmet olarak yapılan bu işlemlerin dışında Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarlara format işlemi ise 3 gün sürer ve işlem ücreti 30 Tl'dir.
Nasıl İletişim Kurabiliriz ?
Herhangi bir dükkan, mağazamız bulunmamaktadır. Kocaeli İzmit merkezde görüşüp sizden iletişim bilgilerini ve arıza cihazı teslim alıyoruz. Sizden ürünü teslim aldığımıza dair bir form veriyoruz ve işlem bittikten sonra bu form ile ürününüzü size teslim ediyoruz.
İletişim Bilgileri
Whatsapp : 0545 814 5283 (Selçuk Yerlitürk)
Facebook (Selcuk Yerlitürk)
E-mail :
selcukyerliturk@gmail.com
Not: Süre belirtirken en fazla süreyi sizinle paylaştık. İşlemin olmaması durumunda veya size belirtilen süre için yapılmaması halinde paranız iade edilir.
http://izmitappleservisi.blogspot.co...s-isletim.html