Merhaba dostlar, seo hakkında kesinlikle prof. derecesinde değilim.
seo deneme yanılmadır bilirsiniz, bende bir fikrimi belirtmek istiyorum.
bir çok makale yazarı arkadaşlar o kadar geveliyor ve çok gereksiz cümleler kullanıyor ki makalelerinde gerçekten çıldırmamak elde değil.
" Merhaba, sizin de bildiğiniz üzere Gta 5 oyunu çıktığından beri vs vs... popülerliği şu şeyde..., baktım şöyle oldu böyle oldu " Allah aşkına hangi Allah'ın kulu onu okumak ile vakit kaybedecek?
Mesela ben bir makale için baya günlerce uğraşlar, videolar falan baya emek sarf ediyordum ama konu çok uzun oluyordu adam istediği bilgi için makaleyi baya taraması gerekiyor bunun içinde elbette uğraşmayacak. zaten coğu adam ctrl + f kombinasyonundan bile bir haber...
o yüzden konuda 10 başlık varsa 10 başlığıda başka sayfaları taşıdım tek tek ve konu ya sadece 10 link.

kişi merak ettiği bilgi için başlığa tıklayacak abicim ve sayafaya yönlendirilecek " kısaca " " detaylı " " her şey " başlıkları ile üçe ayırdığım makalelerden seçtiğini okuyacak.
bunun uygulamam ile ziyaretçilerin sayfada kalma oranları %500 arttı.
adam zaten sabahtan akşama kadar çalışıyor yahu, yorgun yorgun 2-3 cümle bir şey merak etti diye zorlamanın ne lüzumu var? olabildiğince basit ve kolay. responsive temalarda sidebarları, hayvan gibi manşetleri falan abartarak siteyi ağırlaştırmanın gereği yok.