t0praK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu konuyu otomobil forumuna yazarsan; Hocam 7 8 BİN TL kredi çek, araç al derler.

Döviz altın gibi yatırım forumlarına açarsan kesinlikle altının biraz düşmesini bekle ve altın derler.

Webmaster forumuna konu açarsan gelirli site al derler. Buradan çıkacak sonuç çok değişmez. Varsa ilginiz bilginiz News kayıtlı bir site alıp geliştirilebilir derim bende.
çok doğru hocam. şimdi benim kafamda xbox alma düşüncesi var. bir de böyle yayın açan arkadaşlar falan var ona yönlendiren olur mu diye baktım da ondan da sonuç alamadım

slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışına çıkıp ez parayı kardeşim. Lviv, belgrad o parayı gömmelik yerler hem de vizesiz ben o miktarla 8 9 ülke gezerdim, sana da tavsiye
sömestırda balkan turuna gittim hocam gerçekten güzeldi. ben de gitmeyenlere tavsiye ederim

mehmetoyamak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım bu ne ya biz iddaadan 10 TL zor tutturuyoruz, kazı kazan oynayan arkadaşımız 5000 TL almış Her neyse hocam güle güle harcayın Bana kalırsa arkadaşların da dediği gibi gelirli bir site alın derim. Hem size her ay 500-600 de olsa bir katkısı olur işinize yarar yani uzun vadeli süreçte.
sagolun tesekkurler. benimki tamamen şans. öyle bi site bulursam almayı düşünürüm