Emniyet de Madem o kadar çalışan var, Emniyet de o kadar bilgili kişi var, bize kaldı öyle mi? bu zihniyet bu yaklaşım ile Ülke gelişemedi işte, Zaten birileri yapar,zaten devlet yapar zihniyeti Ülkenin bir gıdım ilerlememesine sebep oldu, Zira en basit bir olay, Bırakın Emniyeti Ülkenin kolluk güçlerinde madem o kadar bilgili ilgili birileri var, Ankaranın göbeğine kadar gelip bomba patlatılabiliyor, ve Bu ülke de Sözde teknoloji o kadar iyi kullanıyor ki hala birileri sanal ortam da birilerini rahatlıkla dolandırabiliyor, Çünkü vatandaş zaten devlette vardır, zaten devlet gereğini yapıyor, düşüncesi ile yaklaştığı için Bu ülke yerinde sayıyor, Bizler daha Aselsan daki Mühendislerimizi bile koruyamıyoruz sizler bilgili kişilerin var olduğunu söylüyorsunuz.
Tamam velevki var, velevki devlet bu işi kendi bünyesinde çözdü, Hiçbir Emniyet Müdürlüğü Türkiye de olmayan bir ürünürudan yurt dışından alamaz, Bunu ancak Türkiye de bir firma alır, ve faturasını Emniyet Müdürlüğüne keser,Emniyet de onu gider olarak sunar, Bir defa Burada bizler sizin gibi boş bol konuşmaktan ziyade Ülke için Proje üreten, Ar-ge desteği alan bir çok firma ile kol kola çalişiyoruz, R10 da olmamamız konuyu yazmamız Zafiyet ve veya farklı alana çekilse de it ürür kervan yürür diyoruz. Evet bir Drone alıyorum, ve Bunu da Açıkça belirtiyorum Yurt dışından getirtip faturasını Emniyete kesip kurulumunu bizzat yapacağız. Bunun ötesi berisi yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:07:23 -->-> Daha önceki mesaj 10:05:03 --
Amötör bir forum olduğunu düşünüyorsan sorgulamadan gitmesi gereken sensin, Devletin Kurumu, Devletin güvenliği için her şeyi kullanır, bunun da amötür mü değil mi olduğuna kendisi karar verir, tekrar ediyorum, Sen suç olduğunu düşünüyorsan gider şikayetini yaparsın, İddaa sahibi iddaasını ispat ile yükümlüdür o kadar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:26:40 -->-> Daha önceki mesaj 10:07:23 --
Ayrıca Neymiş, Drone Almak isterse Kişisel olarak sorar, sen önce bunu yazmadan önce forumu bir araştır, Kişisel olarak almak hatta yapmak isteyenleri bile rencide edecek, hatta asılsız gereksiz konulara boğacak kadar bilgisiz bir yaklaşım sergileyebiliyorsunuz,
Buyurun Basit bir Örnek
Adam Drone yapmak istiyorum diyor, birisi de izin almalısın, oraya buraya gitmelisin Burası Türkiye diyor, Zamanında birileri Su ile çalışan motor yaptığında, Bunun vergisini veriyor musun diye hesap soran bir ülkeyiz, neden çünkü okumadan bilmeden araştırmadan laf olsun diye yazılabiliyor, Konuyu asıl amacından saptıranlar güya vatan perver asil gençlik, Ülken için ne yaptın diye sorsan geveler kalırsın, Başlık her ne olursa olsun, her şeyin olumsuz gereksiz yanını bulan bir Millet işte, bu yüzden Bu ülke de Steve ler , Bill gates ler göremeyeceğiz,
Konuyu Okursun, İşine gelmez yorum yapmazsın, bilgin vardır, biz bu Droneyi aldık sağlam ama ses sistemi iyi değil dersin, öneride bulunursun,
tekrar konuyu okursun baktın Devletin gizliliğini ihlal eden bir yazı var, bilgi var belge var, ilgili kurumlara şikayet edersin, Bilip bilmeden yazdığın yazı asıl amaca ulaşamadığı gibi, ilerde konuyu okuyan Liseli gençler ve hatta bu işe merak saranları bile soğutursunuz, Konuyu uzatmaya gerek yok, Sizler bu tarafta didişirken ben gerekli bilgi ve araştırmayı Gene bu forumda buldum, Konunun gereksiz uzamasını yada farklı algı yapılmasını engellemek adına kilitlenmesini rica ediyorum.