Papara ile ödeme yapabilirsiniz.

Kampanyalı Lisans - Sınırsız Lisansımız 225TL yerine 150 TL ( Önce Lisans Al - Sonra Ödeme Yap )

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle program tamamen tarafımca geliştirirmiştir. İhtiyaç oldukça güncellemeler yayınlanacaktır.

İster amatör ister profesyonel bir webmaster olun çok rahat bir şekilde Conbox'u kullanabilir, içeriklerinizi bir tık ile özgünleştirip google'e da üst sıralara çıkabilirsiniz.

Günümüzün en değerli kaynağı "ZAMAN"'dır. Zamanınızı değerli kullanın. Conbox ile hız ve zaman kazanarak rakiplerinizin bir adım önüne geçin.

Uygulama için ödeyeceğiniz ücreti çok hızlı bir şekilde amorti edebilir ve ömrünüz boyunca kullanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

VirusTotal analiz raporu: https://www.virustotal.com/tr/file/a...d5af/analysis/

Referans: quantum50
Alıntı
Diğer programlar gibi değil gerçekten bayağı iyi bir kelime altyapısı var. %2 özgünlük testi alan bir makaleyi %64 lere kadar çıkardı. Verilen paraya değer
yemekci
Alıntı
bir adet lisans satın alındı. Şu ana kadar pek çok program test etme imkanı bulmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu program gerçekten inanılmaz kullanışlı ve pratik. Bunun dışında test etme imkanım oldu. Herhangi bir haber sitesinden bir içeriği olduğu gibi alıp özgünlük testi yaptırdım %97 kopya içerik çıktı. Sonra bu uygulamaya tekrar sokup denediğimde %15 kopya içerik çıktı ki bu bile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.
basymgroup
Alıntı
Arkadaş ilgili biri. Programı inceledim kullanımı oldukça kolay ve görsel açıdan da hoş. Kullanıcılar tarafından kelime veritabanında karşılık kelimeler eklendikçe oldukça güzel hal alacaktır. IOS Bot da dahil piyasadakilerin en kolay kullanışlı olanı budur. Tebrikler. İlk 5'te olmaktan memnuniyet duydum
eneskutaysezen
Alıntı
Kampanyali fiyatla lisansi aldim. USB lisans olmasi cok guzel bir sey istediginiz yerde kullanabiliyorsunuz. Rakiplerine gore en buyuk artilarindan biri bu bence.

Programin kullanimi gayet basit ve sade. Kendiniz de yeni kelime ve ozgunlestirme tanimlari yapabiliyorsunuz. Ozgunlestirme orani olarak farkli sitelerden kontrol ettim hep guzel sonuclar aldim.Herkese tavsiye ederim. Satici cok hizli ve guvenilir butun islemleri yaklasik 15-20 dakika icinde hallettik.

Iyi forumlar
css
Alıntı
Daha önce redax deneme sürümü kullandım ancak bana performanslı gelmedi (Lisanssız olmasından dolayı olabilir!).

Ancak apollo1453 arkadaşımızın programı deneme sürümünde dahi daha etkili olduğunu gördüm, sağolsun ilgilendi ve uygun fiyatlı şekilde satın aldım.
temelreis
Alıntı
Arkadaştan başka platform üzerinden almıştım çok memnunum güvenerek alabilirsiniz.
cenk1903
Alıntı
1 adet satın alındı, lisansta bi sıkıntı çıkmıştı arkadaş çok yardımcı oldu sağolsun. böyle insanlarla alışveriş yapmak çok memnun edici, kendisi çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
malpy
Alıntı
bu arada programı denedim,100% özgünleştirdi. tabi makale biraz teknik olduğu için cümle düşüklükleri yaşanmadı değil ama manuel ufak müdahalelerle bence oldukça başarılı duruyor..kampanyalı fiyattan alırım bi dal
byfrodo
Alıntı
Mesut Hocam,

Yine güzel bir iş çıkarmış. Paravan sitelerim için bir adet satın aldım.. Bu tip hizmetlerini ve satış konularını daha fazla görmek isteriz. Bir kaç konu da r10 dışı proje bazlı çalışmalarımız oldu. Hayırlı satışlar dilerim.
gskovboy
Alıntı
makale için bir çok program aldım ama bu kadar iyisini görmedim
tebrik ederim. hayırlı satışlar.
actionmax34
Alıntı
Harika bir uygulama oldu çok teşekkür ederim.
Celil53
Alıntı
Gerçekten harika bir yazılım kesinlikle tavsiye ediyorum tam bir f/p ürünü