Merhebalar,
Aklımdaki bir proje için fiyat almak istiyorum. Web kısmını kendim yazıyorum. Sistemde üyelik sistemi var herkes ürün ekleyebilecek. Bu ürünleri satın alma kısmı var ama satın alırken sadece form doldurup gönderecek kişinin mesaj kutusuna ürününüzü satın almak istiyor diye mesaj gidecek. Yani öyle kredi kartı vs. gibi şeyler yok.
Programdan beklentilerim.
Üye olup kendi profiline girebilecek. Profilini düzenleyebilecek. (Adres telefon mail vs.)
En önemli kısmı telefondan ürün eklemek kolay olmalı. ürün ekle diyecek kategori seçecek sonrasında ürünün fotoğrafını çekip açıklama girip ekleyecek.
Onun dışında ana sayfası olacak orda arama kutusu ve tüm ürünler gözükecek. Ürüne tıklayınca açıklaması görünecek ve satın ala basınca satın alma formunu doldurabilecek.
Programda gps yani konum izni olsun istiyorum. Çünkü ürünleri eklerken ve listelerken örneğin konumuna en yakın 250 tane ürün listelenecek.
Eğer çok maliyetli olacaksa web sitesini mobil uyumlu yapıp programdan vazgeçeceğim ama uygun fiyatlı yapabilirsek mobil uygulama tercihim olacaktır.
Teşekkürler