İster Firmanızı Ekleyin. İster Markanızı. İsterseniz Sitenizi.
Öncelik KALİTE ! Kontrol Edilmeyen İşte Başarı OLMAZ !

TÜRKYE'nin en büyük marka rehberi'ne markanızı, sitenizi, kurluşunuzu ekleme fırsatı.

Marka rehberi sitemiz çok hızlı bir şekilde büyümekte olup oldukça kaliteli bir dizin sitesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Marka Rehberi sitemiz kendine özgü geliştirilen üst düzey geliştirilmiş bir sisteme sahip olduğundan dolayı diğer dizinler gibi link çöplüğü haline gelmez.
Her tanıtım makalesi, linki ; sizlere özel oluşturulan subdomain - kategori - Konu şeklinde ayrıştırılır ve o şekilde yayınlanır.

Sitenizi eklemenizde ne gibi faydalar sağlar ?

- Marka rehberi sitemiz eklediğiniz tanıtım yazısını "Kategori" olarak ayırır, sitemizde size özel kategori oluşturur ve orda yayınlar.

- Marka rehberi sitemiz eklediğiniz tanıtım yazısını "Konu" olarak açar, sitemizde size özel "Konu" oluşturur ve orda yayınlar.

- Marka rehberi sitemiz eklediğiniz tanıtım yazısını size özel "Subdomain" olarak açar, sitemizde size özel "Subdomain" oluşturur ve orda yayınlar.

- Marka rehberi sitemiz eklediğiniz tanıtım yazısına özel 3 adet etiket oluşturur ve bunları tanıtım yazınıza dahil eder.

Marka rehberine, ücretsiz dizine ekleyebileceğiniz (Kurum, Kuruluş, Şirket, Site) her türlü eklenen içerik için aşağıda belirtilen kaidelere uymanız gerekmektedir. Aksi durumda eklenen içerikler onaylanmayacaktır.

Site Ekleme kuralları

- X-Y-Z (w-x-x-x-z) her türlü illegal site, sistem, kuruluş içerikleri onaylanmayacaktır.
– İçerik içerisinde 1’den fazla resim kullanılamaz. ve ürün tanıtımı vs gibi resimler eklenemez.
– Özenli olmayan içerik (kısa min : 200 kelime’den aşağı olan) içerikler onaylanmayacaktır.
– Makale (tanıtım yazısı) Büyük harfler ile yazılamaz. lütfen imla kurallarına uygun şekilde makale yazınız.
– Makalenizde 1 (bir) ‘den fazla link (bağlantı) kullanılamaz.
– İsim Soyisim , Kurucu bilgisi ve Müşteri hizmetleri iletişim girilmesi zorunludur.

Sitenizi eklemek için yukarıdaki ekleme kurallarını okuduktan sonra Site ekle Linkini Kullanarak ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sitenizin onaylanması için ekleme kurallarına dikkat etmeniz gerekmektedir.